Home Lifestyle Food MUST DO: schenk je collega’s deze zomer een Whopper® in jouw out...

MUST DO: schenk je collega’s deze zomer een Whopper® in jouw out of office

Burger King pimpt jouw out of office!

© Burger King

Burger King bedacht hét meest geniale plan om je collega’s deze zomer niet te vervelen, maar net te plezieren met jouw out of office. Voor een gratis Whopper® of Oreo-milkshake mag je van hen vast nog wat langer op vakantie blijven.

Bijzonder enerverend, die tientallen out of office-berichten die je krijgt van luierende zonnekloppers tijdens de zomermaanden. Maar wat als je jouw collega’s en andere e-mailvrienden nu eens een cadeau zou geven in de jouwe? Dat geniale plan werd uitgewerkt door hamburgerketen Burger King.

Whopper® Out of Office

Wie met zijn out of office liever een glimlach dan een grimas op het snoetje van zijn e-mailvriendjes tovert, kan terecht op deze website om zijn out of office te pimpen. Gewoon je reisbestemming, -periode en naam invullen en je krijgt een gepersonaliseerde out of office van Burger King.

De ontvanger moet de bon simpelweg uitprinten en afgeven bij een Burger King-vestiging naar keuze. Zo kan hij smullen of slurpen van een gratis Whopper® of Oreo-milkshake. Klein addertje: de bon is wel enkel geldig bij aankoop van een menu naar keuze. Maar dat hebben ze er vast wel voor over. Toch?

Lees ook: