Home Lifestyle FESTIVALNIEUWS: Werchter Boutique maakt volledige affiche en line-up bekend

FESTIVALNIEUWS: Werchter Boutique maakt volledige affiche en line-up bekend

Om de affiche te vervolledigen, kozen ze bij de organisatie voor talent van eigen bodem.

taylor swift ellie goulding
© Getty

Op de affiche van Werchter Boutique prijkten al een aantal namen zoals Taylor Swift en Ellie Goulding, maar het was nog heel even afwachten wie de affiche van het festival zou vervolledigen. Gelukkig laat de organisatie ons niet langer in spanning, want ze maakten zonet de rest van de artiesten én de line-up bekend.

Taylor Swift was de eerste naam die door Werchter Boutique werd aangekondigd en zij mocht zich meteen ook de headliner van het festival noemen. Nadien maakten ze bij de organisatie nog bekend dat ook 5 Seconds of Summer én Ellie Goulding zouden optreden op de weide. Een goed gevulde affiche, maar deze was uiteraard nog niet helemaal compleet. Gelukkig hoeven wie niet langer te gissen wie er nog zal optreden op het festival, want zonet werden de laatste artiesten bekendgemaakt.

Talent van eigen bodem

Om de affiche te vervolledigen, kozen ze bij Werchter Boutique voor talent van eigen bodem. Zo zullen ook Bazart, Zwangere Guy, Loïc Nottet en Brihang er optreden op zaterdag 20 juni. Wil jij je (festival)dag meteen volledig inplannen? Dan heb je geluk, want ook de line-up werd vandaag bekendgemaakt. En die ziet er als volgt uit.

Brihang: 12u45-13u15
Loïc Nottet: 13u45-14u15
Zwangere Guy: 14u45-15u35
5 Seconds of Summer: 16u15-17u15
Bazart: 17u55-18u55
Ellie Goulding: 19u45-21u00
Taylor Swift: 22u00-00u00

Tickets voor het festival zijn nog steeds beschikbaar en voor een kaartje ben je 92 euro kwijt.

Lees ook: