Home Lifestyle Body UITGETEST: coronaproof naar de wellness bij Visa-Versa in Riemst

UITGETEST: coronaproof naar de wellness bij Visa-Versa in Riemst

De herfst is officieel in het land en wat is er zaliger dan een dagje wellness met je lief of je beste vriend(inn)en terwijl buiten de blaadjes van de bomen dwarrelen? Dankzij de pocket die je deze week bij Flair vindt, ga je nu naar de beautyfarm, met twee voor de prijs van één. Redactrice Elke trok naar kuur- en relaxatiecentrum Visa-Versa in Riemst en genoot naast de saunafaciliteiten ook van een heerlijke pedicure, een hotstonemassage en een driegangendiner.

Met twee naar de beautyfarm voor de prijs van één? Yes, please! En laat een frisse herfstdag nu net het ideale moment zijn om van een gloeiende sauna te genieten. Bij kuur- en relaxatiecentrum Visa-Versa in Riemst weten ze perfect hoe ze je in de watten moeten leggen. Je wordt ontvangen door de brede glimlach van de eigenares (die je zelfs van onder een mondmasker moeiteloos van oor tot oor ziet reiken) en een glaasje cava. Een goed begin van een dagje wellness, als je ‘t ons vraagt.

Zorgeloos genieten

Via de kleedruimte (bij Visa-Versa is badkledij verplicht) kom je bij de saunafaciliteiten. Van een biosauna over een infrarood- tot een panoramasauna: als je alle sauna’s wil proberen, krijg je je dag ongetwijfeld wel gevuld. Helaas waren de jacuzzi en stoomcabine wegens coronamaatregelen bij ons bezoek nog gesloten, maar laat dat de pret vooral niet bederven. Alsof een saunabezoek je nog niet zen genoeg maakt, krijg je de keuze tussen een relaxerende gelaatsverzorging of verzorgende pedicure én een hotstone- of cuppingmassage.

Ik koos voor de voetverzorging en een hotstonemassage. En de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik de werking van zo’n stel stenen zwaar onderschat had. Wat een zaligheid, die hotstones. De schoonheidsspecialiste voelt perfect welke punten van mijn lichaam extra zorg (en vooral extra druk) nodig hebben en achteraf zweef ik dan ook door het saunacomplex richting het restaurant voor een driegangendiner. Soep, een hoofdgerecht naar keuze en een dessertje om af te sluiten: meer moet dat niet zijn!

Naar de beautyfarm bij Visa-Versa, met 2 voor de prijs van 1

Flairprijs: € 138 voor twee personen

Dit mag je verwachten:

  • ontvangst met een glaasje cava
  • hele dag toegang tot de wellness
  • gebruik badjas en handdoek
  • relaxerende gelaatsverzorging OF verzorgende pedicure
  • hotstonemassage OF cuppingmassage
  • driegangendiner met hoofdgerecht naar keuze

Gratis extra’s: ruime parking, bij boeking van een overnachting: tweede dag gratis gebruik van alle saunafaciliteiten

Voordeel voor Flairabonnees: cadeaubon voor twee personen voor toegang tot het saunacomplex

  • Duur arrangement: min. 5 uur
  • Duur behandelingen: 1 uur
  • Schoonheidsspecialistes per duo: 2
  • Huur badlinnen: inbegrepen

Zwembad bij Visa-Versa

Wellness Visa-Versa

Saunafaciliteiten bij Visa-Versa

Wellness Visa-Versa

Hotstonemassage

Wellness Visa-Versa

Verzorgende pedicure

Wellness Visa-Versa

[td_smart_list_end]

Lees ook: