Home Lifestyle Food WEEKENDTIP: uitgebreid aperitieven op het Gin Festival in Gent

WEEKENDTIP: uitgebreid aperitieven op het Gin Festival in Gent

The place to be is opnieuw de übergezellige Holy Food Market.

© kyryll ushakov via unsplash

De paasvakantie sluiten we dit jaar af in stijl met de vierde editie van het Gin Festival in Gent. In de Holy Food Market kan je opnieuw gins van over de hele wereld proeven. Santéekes!

Het Gin Festival is al een beetje een vaste traditie geworden voor de Holy Food Market. Ze zijn al toe aan hun vierde editie, en die vindt plaats in het laatste weekend van de paasvakantie. Als het mooi weer is buiten kan je in de prachtig gerestaureerde Baudelokapel wat schaduw opzoeken en ondertussen een lekkere aperitiefje drinken. Regent het oude wijven buiten, dan is het de ideale schuilplaats om het slechte weer te vergeten met een goede gin.

Voor ieder wat wils

Tijdens het event kan je gins van over de hele wereld proeven, workshops volgen om dé perfecte cocktail te maken, boeken kopen om zelf een heerlijke gin samen te stellen en tal van producten aanschaffen om je huisgemaakte gin naar een hoger niveau te tillen.

View this post on Instagram

Did you see the New things ?

A post shared by Holy Food Market (@holyfoodmarket) on

Voor je in de drank vliegt, leg je best een ‘fondke’ en ook daar ben je in de Holy Food Market natuurlijk op de juiste plaats. Calamares, oesters, kroketjes of pizza: er is voor ieder wat wils. Het Ghent Gin Festival gaat door van zaterdag 20 tot en met maandag 22 april. De ingang is volledig gratis. Alle informatie vind je op de Facebookpagina van het event. Wij hebben er al gin in!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.