Home Lifestyle Food MMM: maak je eigen ginkoekjes in amper 15 minuutjes

MMM: maak je eigen ginkoekjes in amper 15 minuutjes

Het ideale vieruurtje of het ideale 'fondke' voor als je even later in de échte cocktails vliegt.

© firebox

Zin in een cocktail, maar is het nog een beetje te vroeg om al in de alcohol te vliegen? Bak dan deze heerlijke ginkoekjes in slechts 15 minuten. Smakelijk of santé!

Het is eigenlijk pas sociaal aanvaardbaar om te beginnen aperitieven rond een uur of vijf. Tenzij je op vakantie bent, dan mag het al van ‘s middags. Strand + cocktail = hemel! Helaas zitten we vandaag niet op een of ander tropisch eiland, en moeten we het doen met de maartse buien in ons Belgenlandje. Om die komende grijze maandagen (want ja, die aprilse grillen komen er ook nog aan) op te vrolijken, zijn er de zalige ginkoekjes van Firebox.

100 gram boter en gin

Het koekjesdeeg is al helemaal voor jou bereid. Het enige wat je moet doen is 100 gram boter én natuurlijk je favoriete gin toevoegen. Een kwartiertje bakken in de oven en tadaaah: krokante koekjes met een overheerlijke ginsmaak. Hét ideale vieruurtje en het ideale ‘fondke’ voor als je even later écht in de gin-tonics vliegt.

Je kan de guilty pleasure online bestellen via de website van Firebox voor slechts 11,99 euro. Voor die prijs krijg je een tien à twaalf lekkere koekjes. Smakelijk of moeten we zeggen: santé!

Lees ook: