Home Lifestyle Food ZIEN: handige hack om ananas te eten zet internet op zijn kop

ZIEN: handige hack om ananas te eten zet internet op zijn kop

Maar werkt het ook echt? We haalden een ananas in huis en probeerden het.

Weinig stukken fruit die zo arbeidsintensief zijn als een ananas. Voor je’t weet, ben je een kwartier kwijt met schillen en snijden. Maar niet met dit trucje! Als het werkt, tenminste.

Een zekere Lewis McCluskey verbaasde enkele dagen geleden het internet met onderstaande tweet. In de video zie je iemand – niet Lewis zelf, zegt hij in een andere tweet – een ananas eten op een manier waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht. Handig toch, gewoon je ananas in partjes scheuren en zo eten, zonder ‘m te moeten schillen?

Het internet is enorm onder de indruk van de hack. De tweet van Lewis verzamelde in drie dagen meer dan 132.000 likes en meer dan 44.300 comments, al gaat een groot deel van die reacties over de degoutante smakgeluiden in de video.

Vaak zijn dingen op het internet echter te mooi om waar te zijn, dus willen wij eerst zien en dan pas geloven. Met een – toegegeven: niet helemaal rijpe – ananas gaan we aan de slag. Zonder succes.
 


 

Als je echter goed kijkt, zie je dat de man in de video het stukje ananas al min of meer lossneed. Op die manier kunnen we het ook, denken wij, en inderdaad: zo lukt het wel.
 


 

Onze ananas is nog iets te hard voor het trucje, waardoor we een minder groot stuk meekrijgen dan in de video. Je probeert het dus best met een heel rijpe, zachte ananas. Maar dan nog: is het écht zo veel minder werk als je elke stukje moet lossnijden? Om nog maar te zwijgen van je handen die de hele tijd plakkerig zijn tijdens het eten. Sorry, internet, maar wij zeggen nee. Geef ons maar dit handig toestelletje. Proper en snel!

Ananassnijder – bol.com –  € 15,49

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.