Home Lifestyle Food Twitterdiscussie ‘Hoe eet jij je toast?’ verovert het internet

Twitterdiscussie ‘Hoe eet jij je toast?’ verovert het internet

Hoe wil jij je sneetje brood: nog steeds wit, een beetje bruin of bijna zwart?

© leti kugler via unsplash

Een heerlijke toast met een dikke laag choco, confituur of pindakaas smaakt altijd. Op Twitter heerst nu de discussie over hoe bruin – of zelfs zwart – dat sneetje brood exact moet zijn.

Een vast onderdeel van elk uitgebreid ontbijt is een lekkere toast: een sneetje brood dat dankzij de broodrooster heerlijk krokant is en waar elk beleg op smelt zoals wij voor de nieuwe zomercollectie van Zara of voor Brad Pitt als hij zijn T-shirt uittrekt in een film.

Van heel wit tot bijna zwart

Terwijl we het er allemaal over eens zijn dat geroosterd brood zalig is, is er blijkbaar veel onenigheid over hoelang dat sneetje brood exact in de broodrooster moet blijven zitten. Twittergebruiker Imzy plaatste een foto online waarop negen verschillende toastjes van heel wit tot bijna zwart stonden gerangschikt. ‘Wat is de correcte manier om je toast te eten?’ schreef ze onder de afbeelding.

De respons was enorm, en heel wat mensen gingen echt hard op in de discussie. ‘De enige manier is 6, en ik ben bereid om oorlog te voeren hierover’, was een van de reacties. ‘7, 8 of 9, de rest is gewoon warm brood’, ‘Wie het als 9 eet, is niet goed wijs’ en ‘Ik kan geen vrienden zijn met iemand die 3 kiest’ waren andere populaire meningen. Het is duidelijk iets wat leeft onder de mensen, dus de discussie ging viraal.

Daarom vroegen wij ons nu af: hoe eten jullie het allerliefst jullie toast aan de ontbijttafel op een luie zondagvoormiddag? Lichtjes geroosterd, of laten jullie het brood zitten tot er bijna rook uit je toaster komt?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.