Home Lifestyle WEEKENDTIP: feesten tussen de zonnebloemvelden op Campo Solar in Damme

WEEKENDTIP: feesten tussen de zonnebloemvelden op Campo Solar in Damme

Zei er daar iemand Instagramshoot bij zonsondergang? 🌻

© Elisabeth Callens voor Campo Solar

Niets mis met feesten op een weide of een strand, maar genoot jij al eens van een drankje en muziek temidden van de zonnebloemvelden? Dan is Campo Solar, een kleinschalig muziekfestival in het West-Vlaamse Damme ongetwijfeld jouw cup of tea.

La douce France ligt straks even in Damme, want daar vindt dit weekend Campo Solar plaats. ‘Een gezellig festival waarbij onthaasten, genieten en feesten centraal staat’, lezen we op de website.

Een line-up werd niet bekendgemaakt, maar de organisatoren beloven festivalgangers ‘diverse kwalitatieve livebands‘. Je kroost – kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang – kan zich amuseren op de kidsfuif.

Verder kan je op Campo Solar terecht voor een brede variëteit aan zomerse gerechten en tapas en een al even uitgebreid aanbod aan frisse (non)alcoholische drankjes.

Dat dit kleinschalige festival plaatsvindt op een van de meest fotogenieke plekken van West-Vlaanderen – zei er daar iemand Instagramshoot bij zonsondergang? – is mooi meegenomen.

Praktisch

Wanneer? Vrijdag en zaterdag, telkens van 14u tot 3u ‘s nachts

Waar? Pijpeweg 2 in Damme

Tickets? VVK: € 10/dag, € 15/weekendticket. Tickets koop je hier of aan de kassa. Om veiligheidsredenen is er een maximale capaciteit qua bezoekersaantal. Dus vol = vol!

Foto: © Elisabeth Callens voor Campo Solar

Nog meer leuke dingen om dit weekend te doen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.