Home Lifestyle WEEKENDTIP: geen betere plek om dit zwoele weekend door te brengen dan...

WEEKENDTIP: geen betere plek om dit zwoele weekend door te brengen dan Copacobana Festival in Gent

Dj-sets, muzikanten, (kinder)theater, poëzie, ... Gratis en voor niets, en dat drie dagen lang!

© Getty Images

Gratis en voor niets drie dagen lang genieten van dj-sets, (kinder)theater, poëzie, intieme luistermuziek en zo veel meer? Count us in! Wij reppen ons morgen naar het Rozebroekenpark in Sint-Amandsberg nabij Gent voor Copacobana Festival.

Het laatste weekend van juni tekent Anamma vzw naar aloude traditie present in het Rozebroekenpark in Sint-Amandsberg voor Copacobana Festival. Het gratis festival met als doel cultuur dichter bij de mensen te brengen op een sfeervolle en drempelverlagende manier, is intussen aan z’n tiende editie toe.

Zoals elk jaar is het programma weer bijzonder gevarieerd. Swingdansen, dj-sets, poëzie, intieme luistermuziek, … Het mag en kan allemaal op de planken van Copacobana Festival. De volledige line-up vind je hier.

Verder is er De Chalet, een gebouw waar allerlei dingen te ontdekken zijn voor jong en oud zoals dans- en kindertheatervoorstellingen, knettergekke muzikale projecten, knutselworkshops en zelfs een escape room.

De poster voor het festival, ontworpen door de Gentse illustratrice Laura Ginneberge, ziet er alvast héél uitnodigend uit. Allen daarheen!

Praktisch

Wat? Copacobana Festival

Waar? Het Rozebroekenpark in Sint-Amandsberg nabij Gent.

Wanneer? Op vrijdag 28 juni van 17u tot 02u, zaterdag 29 juni van 14u tot 02u en zondag 30 juni van 14u tot 22u.

Meer info: www.copacobana.be

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.