Home Lifestyle Food WEEKENDTIP: de zomer inzetten met cocktails, streetfood en muziek op Punika Oase...

WEEKENDTIP: de zomer inzetten met cocktails, streetfood en muziek op Punika Oase in Kortrijk

© Micheile Henderson via Unsplash

Kortrijk is een streetfood- en muziekfestival rijker! In de designstad wordt de komende vier dagen voor het eerst Punika Oase georganiseerd op de verlaagde Leieboorden (Verzetskaai). Verwacht je aan exotische hapjes en van het beste wat de Kortrijkse muziekscène te bieden heeft.

De uitbaters van eethuis ’t Fonteintje, streetfoodhotspot Streat Global Food Kitchen en taqueria Manuel Kartel in Kortrijk slaan dit weekend de handen in elkaar voor de eerste editie van Punika Oase.

De komende vier dagen zijn de verlaagde Leieboorden op de Verzetskaai telkens vanaf 18 uur de place to be als je houdt van streetfood, cocktails en de meest uiteenlopende soorten muziek.

Vanavond wordt het feest afgetrapt door Ploatn Vo De Moatn, morgen is het de beurt aan dj Fred Hush, zondag kunnen liefhebbers van drum-’n-bass en elektro hun dansbenen bovenhalen op de deuntjes van vzw Tacticz en maandag tekent het jazzensemble Born To Jazz Movement present.

Op het menu: streetfood in de vorm van slowcooked porkbelly met chimichurri, spicy kippenvleugeltjes en Mexicaanse taco’s. Zij die in een jungle-outfit verkleed komen, krijgen daarbovenop een gratis cocktail. Dat moet je ons geen twee keer zeggen!

Meer info over Punika Oase vind je hier.

Nog meer leuke dingen om dit weekend te doen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.