Home Deco WEEKENDTIP: scoor nu zaterdag een nieuwe zetel op de stocksale van Sofacompany

WEEKENDTIP: scoor nu zaterdag een nieuwe zetel op de stocksale van Sofacompany

Denk: zalige zetels aan zachte prijzen!

Is jouw zetel aan vervanging toe en wil je graag een exemplaar dat niet in iedereens woonkamer staat? Maak je agenda voor deze zaterdag dan al maar leeg, want Sofacompany organiseert namelijk een stocksale waar je verschillende zetels aan zachte prijsjes kan scoren.

Zaterdag 8 juni organiseren ze bij Sofacompany een heuse stocksale in Vianen (in de buurt van Utrecht). Ideaal dus voor wie op zoek is naar een nieuwe zetel, want je kan er dit weekend namelijk enkele hippe exemplaren op de kop tikken en dit aan een serieuze korting. Bovendien gaat het vooral om items die door interieurstylisten van vtwonen en Ariadne at Home werden uitgekozen voor televisiedecors en fotoshoots in lifestyle- en interieurbladen. Dé kans om een sofa in huis te halen die er net zoals in de ‘boekskes’ uitziet.

Serieuze kortingen

Tijdens de stocksale zullen er verschillende modellen te koop zijn. Denk maar aan het model Ashta in het antracietgrijs met gouden pootjes, de populaire 3-zitsbank Anne en de chaise longue Eddie waar je heerlijk in kan liggen. Naast zetels kan je er bovendien ook poefjes en tafels kopen. De kortingen lopen hoog op, want deze variëren van 25 % tot en met 70% (!) korting.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Opgepast: het aantal items is beperkt. Daarnaast ben je ook zelf verantwoordelijk voor het transport. Je moet je er dus op voorzien dat je al je aankopen zelf kan meenemen. Place to be is TSN, Ir. D.S. Tuijnmanweg 1A, 4131 PL Vianen en dit van 10u00-16u00.

Lees ook: