Home Lifestyle Hotspots WEEKENDTIP: op deze alcoholvrije rooftopbar in Antwerpen geniet je van 2 gratis...

WEEKENDTIP: op deze alcoholvrije rooftopbar in Antwerpen geniet je van 2 gratis drankjes én fingerfood

Vintense ICE geeft je het perfecte excuus voor een afterwork!

Vintense ICE - Kris Lathouwers

Vertoef jij dit weekend niet in Ibiza of de Provence? Maar wil je je wel op vakantie wanen? Ga dan eens een kijkje nemen bij de alcoholvrije rooftopbar van Vintense ICE, want je geniet er in een rustgevende oase van het zonnetje én een gratis drankje!

Na een drukke werkweek ontsnappen we maar wat graag naar een idyllische plek waar de drankjes ons verfrissen en we ongeremd kunnen genieten. Alcoholvrij cocktailmerk Vintense ICE bedacht in Antwerpen dan ook zo’n rustgevende plek. Jawel, op het groene dakterras van YUST, een gloednieuwe hotspot, geniet je dit weekend niet alleen van een adembenemend uitzicht op de stad, maar ook van een alcoholvrije Americano Spritz, Bellini of Hugo. De cocktails van Vintense ICE zijn dan ook op basis van gedealcoholiseerde schuimwijn waardoor jij dus zonder zorgen kan genieten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Klinkt goed, toch? Maar het kan nog beter, want bezoekers kunnen er namelijk van twee gratis drankjes sippen en tegelijkertijd van wat fingerfood smullen. De ultieme zomersfeer? Die verzorgt de DJ dan weer met zijn coole beats. Het perfecte excuus voor een apéromoment met de ladies als je het ons vraagt!

Praktisch

  • Openingsuren? Vrijdag 5 juli van 17u tot 22u en zaterdag 6 juli van 14u tot 20u.
  • Place to be? Coveliersstraat 2, 2600 Antwerpen.

Lees ook: