Home Lifestyle Hotspots WECANDANCE opent vanaf morgen een beach club op het strand van Zeebrugge

WECANDANCE opent vanaf morgen een beach club op het strand van Zeebrugge

Tot en met 31 augustus kan je er genieten van een hapje, een drankje en de beste Belgische beats.

wecandance
© WECANDANCE

Dansen op het strand op de beats van het festival WECANDANCE zit er deze zomer helaas niet in, maar de organisatie komt deze maand nog met een geslaagd alternatief. Zo openen ze vanaf morgen een heuse beach club op het strand van Zeebrugge. Count us in!

Is WECANDANCE een van jouw favoriete festivals en lag jouw glitteroutfit al klaar voor de editie van dit jaar? Dan kunnen we je misschien toch nog opbeuren, want de organisatie opent vanaf (morgen) 17 juli tot en met 31 augustus een heuse beach club op het strand van Zeebrugge. Inclusief muziek, hapjes en drankjes!

#wecantdance

Dansen is helaas niet toegestaan op het strand, maar je kan wel vanop een ligzetel luisteren naar enkele leuke deuntjes. Zo zal er elke dag muziek te horen zijn in de beach club én bij WECANDANCE hebben ze er alvast voor gekozen om alleen samen te werken met Belgische artiesten. Zo wil de organisatie onze eigen muziekindustrie een hart onder de riem steken. Op de Facebookpagina van het evenement kan je alvast de line-up terugvinden. Zo weet je precies op welke dag jij moet afzakken naar het strand van Zeebrugge.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toegang tot de beach club is volledig gratis, maar wie zeker wil zijn van een comfortabel plekje kan wel een ligstoel reserveren op de site. Voor een strandstoel betaal je zestien euro en die mag je vervolgens de hele dag (van 10u00 tot en met 20u00) gebruiken. Naast hapjes, die voorzien worden door FoodFest Deli en het lokale ’t Werftje, en drankjes werd er trouwens nog gedacht aan de sportievelingen onder ons. Zo kan je er met de frisbee spelen, aan freerunning doen of skaten. De ideale daguitstap in eigen land, dus!

Lees ook: