Home Lifestyle VTM zoekt holebi’s voor nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’

VTM zoekt holebi’s voor nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Je kan je nog steeds inschrijven via hun site.

VTM

Het programma ‘Blind Getrouwd’ kende de afgelopen jaren veel succes, zowel bij de kijkers als voor de deelnemende koppels. Voor het nieuwe seizoen doet VTM een warme oproep aan holebi’s om zich talrijk in te schrijven. ‘Holebi’s zijn zeker welkom’, aldus VTM.

In het oproepfilmpje voor kandidaten voor een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zien we deze keer ook duidelijk een gelukkig vrouwen- en mannenkoppel. VTM hoopt dan ook dat er deze keer meer holebi’s zich inschrijven voor dit unieke experiment. In de drie voorgaande seizoenen zaten uitsluitend hetero’s, maar dat had een goede reden. ‘Voor het derde seizoen schreven zo’n 4000 mensen zich in waaruit 5 goede matches zijn gekomen’, vertelde Sara Vercauteren ons toen. ‘Er zijn dus veel inschrijvingen nodig om tot goede matches te komen. Er schreven zich toen ook een tiental holebi’s tussen, maar de scores om hen te matchen waren onvoldoende hoog.’

VTM wil geen mensen bijeenzetten die weinig of niks gemeenschappelijk louter om een goede diversiteit te hebben in het programma. Om tot kwalitatieve matches te komen of dus koppels die een grote kans hebben om getrouwd te blijven, moeten er zich dus meer holebi’s inschrijven. Daarom doet VTM een warme oproep aan alle holebi’s om zich talrijk kandidaat te stellen voor het nieuwe seizoen. ‘Holebi’s zijn zeker welkom‘, aldus VTM.

Ben je ouder dan 25 jaar en kan je om de liefde van je leven te vinden wel een beetje hulp gebruiken van de wetenschap en een team van experts? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ via deze link.

Lees ook: