Home Lifestyle TELEVISIETIP: VTM trommelt 3 grote namen op voor het nieuwe programma ‘Wat...

TELEVISIETIP: VTM trommelt 3 grote namen op voor het nieuwe programma ‘Wat een jaar!’

Ga jij kijken? 📺

VTM pakt dit najaar uit met een gloednieuwe show. In ‘Wat een jaar!’ zullen Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel hun talenten bundelen om samen met ons terug in de tijd te duiken, van de beats van David Bowie tot de foute mode uit de jaren 70.

Heel binnenkort verschijnt het programma ‘Wat een jaar!‘ op de Belgische televisie, met de 3 bekendste gezichten van VTM in de hoofdrol. Enter: Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel. De nieuwe spelshow wordt de Vlaamse versie van het Nederlandse succesprogramma ‘Oh, wat een jaar!’, waarin de presentator samen met zijn vaste teamhoofden een reis doorheen de tijd maakt.

Koen zal de presentatie op zich nemen, dus Nathalie en Jonas mogen het in elke aflevering tegen elkaar opnemen. Daarvoor krijgen ze de hulp van twee bekende Vlamingen die het betreffende jaar bewust hebben meegemaakt. En het wordt nog beter: de presentator, de teamhoofden, de gasten én het decor krijgen een make-over in thema van het besproken jaar.

Nieuwe speeltuin

VTM omschrijft het nieuwe programma als 50 % quiz, 50 % spelshow en 100 % nostalgie. Elke aflevering staat in het teken van een bepaald jaar. Zo keert de bende bijvoorbeeld terug naar 1969, 1973 en 1989.

Het duurt nog even voor ‘Wat een jaar!’ op ons scherm verschijnt, maar Koen heeft er alvast zin in. ‘Ik heb ondertussen de 50 al bereikt en zal dus de meeste jaren uit “Wat een jaar!” bewust meegemaakt hebben. Dat is best nuttig om het geheel in goede banen te leiden en om die twee jonkies wat in toom te houden. Ik kijk er wel naar uit om eens flink te feesten met Jonas en Nathalie, want zo voelt dit nieuwe programma aan: als een feestje!’

Het programma is een heerlijke combinatie van humor en entertainment. Een nieuwe speeltuin, dus! – Nathalie Meskens

En ook Nathalie en Jonas kunnen niet wachten om de nostalgische vragen over nieuws, muziek en sport te beantwoorden. ‘Wat een eer dat ik met deze twee kleppers in een show mag staan. Ik kijk nu al enorm uit naar de opnames’, klinkt het bij Nathalie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.