Home Lifestyle Emily (32) stelt aangrijpende vraag op Twitter: ‘Zal ik met mijn handicap...

Emily (32) stelt aangrijpende vraag op Twitter: ‘Zal ik met mijn handicap ooit nog graag gezien worden?’

De vele reacties zijn hartverwarmend.

© audi nissen via unsplash

Emily Swiatek belandde onlangs na een beroerte in een rolstoel. Haar partner verliet haar omdat de zorg te zwaar was, waardoor de vrouw zich op Twitter afvroeg of ze met haar handicap nog liefde zou vinden. De vele, mooie reacties zijn hartverwarmend.

De Engelse Emily Swiatek (32) heeft een bindweefsel- en neurologische ziekte. Door een beroerte vorige maand belandde de jonge vrouw ook in een rolstoel. Terwijl Emily zelf nog moet wennen aan die nieuwe situatie besliste haar partner om haar al na twee weken te verlaten omdat de zorg te zwaar werd. Ze postte daarom een aandoenlijke post op Twitter waarin ze letterlijk vroeg of ze met haar handicap ooit nog liefde zou vinden. ‘Ik kan het me op dit moment even moeilijk voorstellen’, aldus Emily.

‘Ik voel me zo onaantrekkelijk in die rolstoel’, vertelde ze aan Metro. Met haar oproep hoopte ze dat mensen die in een gelijkaardige situatie zitten een foto wilden delen van zichzelf en hun partner. ‘Bonuspunten voor wie in een rolstoel zit en voor holebi’s’, schreef ze al lachend.

Een hart onder de riem steken

Haar bericht werd tienduizenden keren geliket en de respons was ongelooflijk. Tal van lotgenoten staken haar een hart onder de riem met lieve woorden en door hartverwarmende foto’s te delen. Zo schreef iemand: ‘Voor de juiste persoon, is je rolstoel niet iets dat ze over het hoofd moeten zien, het is iets waar ze dankbaar voor zijn omdat het je helpt.’ Amen! Dit is een mooi voorbeeld van hoe sociale media ook nog voor goede zaken kunnen gebruikt worden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.