Home Lifestyle Body VIDEO: fertiliteitsarts Frauke beantwoordt al jouw vragen over ivf

VIDEO: fertiliteitsarts Frauke beantwoordt al jouw vragen over ivf

'We overwegen minder snel ivf bij iemand van 30 dan bij iemand van 40 jaar.'

© Lissa van Eesbeeck voor Flair

Voor onze ‘Dag van de vruchtbaarheid’ geeft fertiliteitsarts dr. Frauke Vanden Meerschaut (36) een antwoord op jullie meest prangende vragen over vruchtbaarheid en gezond zwanger worden, eicelpreservatie én ivf. En over dat laatste stroomden er heel wat vragen en bedenkingen binnen die ze met plezier in onderstaande video bespreekt.

Wanneer kom je in aanmerking voor ivf? Hoelang moet je proberen zwanger te raken voordat je een arts raadpleegt? En welke opties bestaan er eigenlijk allemaal? Er spoken heel wat vragen over ivf door ons hoofd en jammer genoeg kan niet iedereen daar een sluitend antwoord op geven. Daar willen wij, samen met dr. Vanden Meerschaut, vandaag verandering in brengen.

Video: Lissa Van Eesbeeck, interview: Jolien Meremans

Ben je zelf bereid om te praten over je vruchtbaarheid? #growapair en deel jouw verhaal op social media met de hashtags #dagvandevruchtbaarheid en #growapair! Want hoe groot of klein je kinderwens ook mag zijn, wij willen je het nodige duwtje in de rug geven om onze vruchtbaarheid meer dan ooit bespreekbaar te maken.

Meer artikels en getuigenissen over onze vruchtbaarheid vind je hier

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.