Home Lifestyle Body VIDEO: fertiliteitsarts Frauke legt uit hoe een eicelpreservatie in zijn werk gaat

VIDEO: fertiliteitsarts Frauke legt uit hoe een eicelpreservatie in zijn werk gaat

Overweeg jij ook om je eicellen te laten invriezen? Dr. Vanden Meerschaut weet er alles over!

© Lissa Van Eesbeeck voor Flair

Je biologische klok heb je jammer genoeg niet in de hand. Sommige vrouwen voelen zich op hun 22ste al klaar om aan kinderen te beginnen, terwijl anderen die kinderwens het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Gelukkig bestaat er nu zoiets als eicelpreservatie om je eicellen te laten invriezen. Naar aanleiding van onze Dag van de vruchtbaarheid legt dr. Frauke Vanden Meerschaut de procedure daarvan in mensentaal uit.

Je zal het hoogstwaarschijnlijk niet graag horen, maar hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om zwanger te worden. Voel jij je nog lang niet klaar om BAM te worden of wil je met je lief nog eerst de wereld rondreizen alvorens er een kind op te zetten? Dan zit de kans er dik in dat je je al verdiept hebt in de wereld van eicelpreservatie. Probleempje: élke website zegt iets anders. Daarom riepen wij de hulp in van dr. Frauke Vanden Meerschaut. Zij is gespecialiseerd in fertiliteitsproblemen en geassisteerde eicelactivatie en legt op onze Dag van de vruchtbaarheid in geuren en kleuren uit hoe ook jij je eicellen kan laten invriezen.

Video: Lissa Van Eesbeeck, interview: Jolien Meremans

Ben je zelf bereid om te praten over je vruchtbaarheid? #growapair en deel jouw verhaal op social media met de hashtags #dagvandevruchtbaarheid en #growapair! Want hoe groot of klein je kinderwens ook mag zijn, wij willen je het nodige duwtje in de rug geven om onze vruchtbaarheid meer dan ooit bespreekbaar te maken.

Meer artikels en getuigenissen over onze vruchtbaarheid vind je hier

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.