Home Lifestyle Vluchten schrappen tegen de sterren op: Ryanair stelt opnieuw teleur

Vluchten schrappen tegen de sterren op: Ryanair stelt opnieuw teleur

In totaal worden er met deze winterschrap 400.000 passagiers getroffen.

© Shutterstock

Na zijn fans gisteren trachten terug te winnen door spotgoedkope vluchten aan te bieden, stelt Ryanair vandaag opnieuw teleur. Na de vele geannuleerde vluchten, schrapt de luchtvaartmaatschappij er nu nóg meer.

Vorige week schrapte de lagekostenluchtvaartmaatschappij maar liefst 2.100 vluchten. Daarmee stelden ze maar liefst 315.000 (potentiële) reizigers teleur. Tijd voor Ryanair om een inhaalbeweging te maken, denk je dan!

Een goedmakertje

Bij wijze van ‘sorry’ begon de Ierse luchtvaartmaatschappij gisteren opeens online vluchten vanaf € 7,99 aan te bieden. Een bijzonder zwakke poging om hun klanten terug te winnen als je nu hoort wat ze nog in petto hebben…

Winterschrap

Maar nu komt Ryanair nóg straffer uit de hoek. De luchtvaartmaatschappij bevestigt nu dat ze van november tot midden maart 25 van hun 400 vliegtuigen niet zullen laten vliegen en er dus héél wat vluchten niet door zullen gaan. Vanaf april zullen er nog eens 10 vliegtuigen geschrapt worden. In totaal zullen er door de geschrapte vliegtuigen 400.000 reizigers getroffen worden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.