Home Lifestyle De beste Europese bestemmingen voor je Indian-summer-vakantie

De beste Europese bestemmingen voor je Indian-summer-vakantie

Nog snel wat zon meepikken.

indian summer
© Getty

Wil je in september graag op vakantie om van een mooie Indian summer te genieten, maar heb je geen idee waarnaartoe? Zoek niet verder, dit zijn de beste Europese bestemmingen om in september naartoe te reizen. Weg van de grote toeristenmassa en met – fingers crossed – hopelijk nog een straaltje zon.

1 / 9
Santorini
Cinque Terre
Praag
Malta
Brugge
Genève
Amsterdam
Venetië
Parijs
Santorini
Santorini

Geloof ons, het idyllische eiland Santorini wordt alleen maar mooier naarmate de zomer vordert. Het Griekse eiland is dé perfecte getaway voor wie wil relaxen in een verbluffende, luxueuze setting met waanzinnige uitzichten.

Cinque Terre
Cinque Terre

Op zoek naar een charmante strandvakantie, maar ook naar Italiaanse pasta, vino en tiramisu? Cinque Terre has it all! Verblijf in een van de kleine dorpjes en gebruik je hotel als uitvalsbasis voor een bezoekje aan de andere vier ‘Terres’.

Praag
Praag

Word verliefd op Oost-Europa en zijn prachtige architectuur in Praag. Ideaal als je op zoek bent naar een snelle, verrassende minivakantie!

Malta
Malta

Malta is en blijft een van de best bewaarde geheimen van Europa. Niet overtuigd? Hier zijn 7 redenen om meteen een vlucht naar het zonovergoten eiland te boeken.

Brugge
Brugge

Zoek het niet te ver van huis, ook Brugge is de place to be als je lekker wil nazomeren en toch het gevoel wil hebben dat je op vakantie bent. Romantische straatjes, lekker eten en een rijke geschiedenis: wat heb je nog meer nodig?

Genève
Genève

Genève, de toegangspoort tot de Alpen, biedt het beste van twee werelden: een bruisende stad met verschillende avontuurlijke buitenactiviteiten. Verblijf in een historisch, luxueus hotel en dompel jezelf onder in de Zwitserse cultuur.

Amsterdam
Amsterdam

Ook Amsterdam met z’n fietscultuur en prachtige grachten is zo’n bestemming die perfect is voor een Indian-summer-tripje.

Venetië
Venetië

Ook Venetië heeft zijn charme te danken aan de eindeloze grachten om verloren in te lopen, een ongelofelijke geschiedenis en het lekkerste eten.

Parijs
Parijs

Paris is always a good idea. Ook in september dus. Uitgebreid shoppen, slenteren door de typisch Parijse straatjes of lekker neervleien op een van de vele terrasjes met een croissant en un café voor een ochtend heerlijk mensen kijken.

 © Getty

Lees ook: