Home celebs HILARISCH: Viktor Verhulsts date met 66-jarige Liliane gaat goed fout

HILARISCH: Viktor Verhulsts date met 66-jarige Liliane gaat goed fout

Viktor belt tijdens een zogezegde plaspauze zelfs naar de producer van 'Gert Late Night': 'Ze wil echt met mij naar bed!'

Viktor Verhulst
© VIER

Eerder deze week meldden we dat woensdagavond op de boot van ‘Gert Late Night’ een date met Viktor Verhulst zou geveild worden. Wat wij – en Viktor – niet wisten, is dat Gert en James een plan hadden om van die date een geweldig gênante boel te maken. Het resultaat van hun grap bleek nóg beter dan de twee hadden durven denken.

De veiling van Viktor ten voordele van het Rode Kruis in ‘Gert Late Night’ bleek opgezet spel te zijn. Liliane, een 66-jarige actrice, bood zogezegd € 3.200 voor een avond met Verhulst junior. Tijdens het etentje kreeg de dame echter instructies in haar oor van Gert, James en André Hazes.

Liliane vervulde haar rol zo goed dat Victor na een tijdje een plaspauze veinst om weinig subtiel te gesticuleren naar de cameraploeg dat hij er genoeg van heeft. Vervolgens pleegt hij zelfs een telefoontje naar de producer van ‘Gert Late Night’. ‘Die wil écht met mij naar bed!’ klinkt het paniekerig. Kan iemand Liliane een Oscar bezorgen, alsjeblieft?

De jongedame die na actrice Liliane het meest had geboden en dus écht wilde betalen, was de Limburgse Francesca. Zij had maar liefst € 3.000 over voor Viktor, maar moest met lege handen naar huis. Ze mag wel als vip gaan feesten op het afterworkfeestje in Wijnegem waar Viktor en Kobe binnenkort plaatjes draaien.

Om toch nog wat geld in het laatje te krijgen voor het Rode Kruis, ging James met zijn hoed rond op de boot, waar toevallig wat rijke mensen – lees: Gert en André – aanwezig waren. Er werd € 4.000 ingezameld en overhandigd.

Lees ook: