Home Lifestyle EENMAAL, ANDERMAAL: ‘Gert Late Night’ veilt date met Viktor Verhulst

EENMAAL, ANDERMAAL: ‘Gert Late Night’ veilt date met Viktor Verhulst

Viktor verklapte maandag op de boot van zijn pa trouwens wanneer 'Love Island', de realityreeks die hij presenteert, van start gaat.

Viktor Verhulst
© VIER

Viktor Verhulst is nog steeds single en ready to mingle! De zoon van Gertje verkoopt zijn vlijmscherpe kaaklijn, blauwe kijkers en strak lichaam voor één avond aan de hoogste bieder, en de opbrengst gaat naar het goede doel. Hij heeft nog een goed hart ook…

Alles voor de show en dus veilt Gert Verhulst woensdagavond in ‘Gert Late Night’ zijn bloedeigen zoon. Het gaat maar over één avond, maar hé, misschien zorg jij er met je charmes wel voor dat er een vervolg komt?

De ideale date

Als jij bereid bent je spaarpotje open te breken voor een date met Viktor, dan moet je je snel inschrijven op de site van VIER. Je laat de makers van ‘Gert Late Night’ weten hoe jouw ideale date met Verhulst junior eruitziet en wie weet word je woensdagavond uitgenodigd op de boot om mee te bieden. De opbrengst van de veiling gaat naar het Rode Kruis.

Viktor is nog voor de rest van de werkweek een van de drie gasten van Gert en James op de Evanna. Daar is maandag het vijfde seizoen van ‘Gert Late Night’ van start gegaan. De andere twee gasten zijn politica Jinnih Beels en zanger André Hazes jr.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Viktor, die normaal achter de schermen meewerkt aan het programma, kreeg het in de eerste aflevering van ‘Gert Late Night’ al zwaar te verduren. Zo werd hij om de haverklap geconfronteerd met een gênante acteerprestatie van jaren geleden, toen hij een figurantenrolletje had in ‘Thuis’. Daarnaast legden Gert en James een halfnaakte Wendy Van Wanten in Viktors bed terwijl die rustig lag te slapen. Dat belooft voor de rest van de week.

Love Island

Acteren is Viktor niet gegeven, maar presenteren hopelijk wel. We zullen het snel genoeg weten, want ‘Love Island’, het allereerste programma dat Verhulst zal presenteren, gaat volgende maand van start. Viktor vertelde maandag in ‘Gert Late Night’ dat het datingprogramma vanaf maandag 27 mei op VIER te zien zijn. In Nederland verschijnt het gelijktijdig op RTL.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: