Home Lifestyle VIDEO: Dierenarts Joshua uit ‘Beestig’: ‘Ik ga 5 keer per week naar...

VIDEO: Dierenarts Joshua uit ‘Beestig’: ‘Ik ga 5 keer per week naar de fitness om te zorgen dat ik iets kan eten’

Hij vertelt ook wie zijn celebrity crush is, wat zijn slechtste eigenschap is en wat hij absoluut zou meenemen als zijn huis in brand zou staan.

Altijd al willen weten waarom katten in dozen kruipen of honden met hun staart kwispelen? Dat en nog veel meer kom je te weten in het VTM-programma ‘Beestig’. Dieren spelen er de hoofdrol, al gaat onze aandacht vooral uit naar de knappe dierenarts. We wisten tot nu toe alleen dat hij Joshua heet, daarom stelden we hem enkele korte vragen.

Elke zondagavond kan je om 18.20 uur kijken naar het VTM-programma ‘Beestig’. Dierenarts Joshua zoekt het ideale beestje voor een nieuw baasje, hij gaat op bezoek bij een bekende Vlaming en diens huisdier en hij vertelt ons tal van weetjes over het wondere dierenrijk.

Celebrity crush

Het programma draait volledig rond dieren, maar tussen al die schattige honden en katten trok vooral ook de knappe dierenarts onze aandacht. Wij wilden Joshua een beetje beter leren kennen, dus stelden we hem enkele korte vraagjes. Wie is zijn celebrity crush, wat is zijn slechtste eigenschap en heeft hij eigenlijk een bijnaam?


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.