Home Lifestyle Deze zingende dierenarts doet ons smelten

Deze zingende dierenarts doet ons smelten

Hij speelt op zijn gitaar voor de zieke dieren.

Instagram @rossveterinarian

Dierenarts Ross Henderson is onze ideale man. Hij is niet alleen enorm knap, hij houdt ook nog eens superveel van dieren. Om zijn patiënten gerust te stellen speelt hij liedjes op zijn gitaar. Smelt!

Ross Henderson is een succesvolle dierenarts uit Amerika. Hij heeft een heel speciale techniek om de dieren op hun gemak te stellen. Hij zingt liedjes en speelt gitaar vlak voor hun operatie of behandeling. Dieren horen vaak muziek als ze bij hun baasjes zijn, dus Ross zorgt met zijn warme stem dat ze zich op-en-top thuis voelen in zijn praktijk.

Muzikant

Ross is gek op dieren en wist al in het eerste leerjaar dat hij dierenarts wilde worden, net zoals zijn vader. Hij had ook een tweede grote liefde: muziek. Hij worstelde lang met de vraag wat hij met zijn leven wilde doen: muzikant worden of dieren verzorgen. Hij vond uiteindelijk een manier om zijn twee passies te combineren. Hij is nu dierenarts in de praktijk van zijn vader, net zoals zijn broer.

Medicijn

Ross beseft dat muziek soms het beste medicijn is. Op zijn Instagrampagina post hij regelmatig een muzikaal filmpje, met in de hoofdrol een van zijn viervoetige patiënten. Kijk en geniet. Dit is trouwens zo’n dag dat we echt enorm jaloers zijn op onze hond of kat.

You got a friend in me "Charlie Bean" ?

A post shared by Ross Henderson (@rossveterinarian) on

Lees ook: