Home Lifestyle Film YAY: er komt misschien een vervolg op ‘Lizzie McGuire’

YAY: er komt misschien een vervolg op ‘Lizzie McGuire’

Volgens hoofdrolspeelster Hilary Duff zijn er gesprekken aan de gang.

© giphy

Beste nieuws ooit! Hilary Duff liet vallen dat Lizzie McGuire een vervolg zou krijgen, en dat 17 jaar na de eerste aflevering van de reeks en 15 jaar na de film.

Lizzie McGuire was ons grote idool tijdens onze tiener- of kinderjaren. Hilary Duff speelde het blonde 13-jarige meisje dat we stiekem allemaal als bff wilden hebben. De eerste aflevering kwam in 2001 op televisie, en in 2003 kwam de film ‘The Lizzie McGuire Movie’ uit als slot van het Lizzie-hoofdstuk.

Nu blijkt dat die deur toch nog op een kiertje staat, want hoofdrolspeelster Hilary Duff liet onlangs vallen dat er misschien een reboot van ‘Lizzie McGuire’ komt. De actrice, die net als wij ondertussen volwassen is geworden, vertelde dat in een interview met ET. ‘Er zijn gesprekken aan de gang’, aldus Hilary.

‘Ik denk niet dat ze al mama is’

‘Voor ik iedereen dolenthousiast maak: er staat nog niks vast’, tempert de actrice onze vreugdedansjes een beetje. Maar zelf ziet ze een vervolg zeker en vast zitten. ‘Ik hou zo veel van dat personage’, vertelt Hilary. ‘Ze was zo belangrijk voor meisjes in een bepaalde periode van hun leven, en het zou fantastisch zijn als ze dat op deze leeftijd opnieuw zou kunnen zijn.’

Hoe Lizzie McGuire 2.0 er zou uitzien? Daar heeft Hilary nog geen idee van. Maar ook daar zijn gesprekken over, yay! De actrice verklapte al één denkpiste: ‘Ik denk niet dat ze al mama is, maar dat zal niet zo lang meer duren.’ Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.