Home Lifestyle AHA: dit is waar je je moet verloven gebaseerd op je sterrenbeeld

AHA: dit is waar je je moet verloven gebaseerd op je sterrenbeeld

Benieuwd wat er voor jou in de sterren geschreven staat?

aanzoek
© Nathan Dumlao via Unsplash

Op een verrassingsfeest met al je vrienden en familie, in het openbaar met veel toeters en bellen of ergens op een idyllische plek in het midden van de natuur? Het ideale aanzoek ziet er voor iedereen anders uit, wat het vaak net zo moeilijk maakt. Gelukkig is er nog de astrologie om ons een handje te helpen!

Bij de website PsychicWorld.com hebben ze aan 3.178 personen gevraagd waar hun ideale aanzoek zou plaatsvinden. Daarnaast werd aan de testpersonen ook gevraagd wat hun sterrenbeeld precies was. Vervolgens hebben experts op basis van het aantal stemmen bepaald hoe elk teken ten huwelijk gevraagd wil worden.

Ram (van 21/03 tot 20/04) – in de lucht

De Ram droomt van een redelijk avontuurlijk aanzoek. Zo gaven veel testpersonen met dit sterrenbeeld aan dat ze ten huwelijk gevraagd willen worden terwijl ze uit een vliegtuig willen springen of na een bungeesprong. Redelijk riskant, als je het ons vraagt. Nog een antwoord dat uit de bus kwam, was een ballonvaart. En dan maar hopen natuurlijk dat je partner geen hoogtevrees heeft!

Stier ( van 21/04 tot 20/05) – tijdens een familiebijenkomst

Een Stier hecht veel belang aan familie en deze mag dan ook niet ontbreken op het grote moment. Personen met dit sterrenbeeld willen het moment namelijk delen met hun geliefden om het zo memorabel mogelijk te maken.

Tweelingen (van 20/05 tot 21/06) – op een verlaten strand

Over het algemeen staan Tweelingen graag in de belangstelling, maar de meerderheid gaf aan dat ze toch iets intiemer in gedachten hadden zoals bijvoorbeeld op een verlaten strand.

Kreeft (van 21/06 tot 22/07) – in een houten cabine

Voor de Kreeften onder ons mag het op en top romantisch zijn. Hun droomscenario? Een aanzoek in een houten cabine ergens in het hartje van de bergen. Bij voorkeur terwijl er buiten sneeuw op de grond ligt.

Leeuw (van 23/07 tot 22/08) – in een restaurant

De Leeuw ziet het groots op vlak van huwelijksaanzoeken. Uit de enquête blijkt dat zij graag in een overvol restaurant ten huwelijk gevraagd willen worden en dit terwijl de aanwezig gasten luidkeels meejuichen en zitten te applaudisseren nadat het grote moment heeft plaatsgevonden.

Maagd (van 23/08 tot 22/09) – thuis

Typisch voor dit sterrenbeeld is dat ze over het algemeen harde werkers zijn en dat kan ook over hun interieur worden gezegd. Zo steken ze veel tijd en moeite in de inrichting en decoratie van hun eigen stekje. De meerderheid gaf hier dan ook aan dat ze graag thuis ten huwelijk gevraagd willen worden.

Weegschaal (van 23/09 tot 22/10) – in Parijs

Het sterrenbeeld Weegschaal hecht veel belang aan hun omgeving en ze vinden het belangrijk om ten huwelijk gevraagd te worden in een setting die mooi is voor het oog. Als zij het voor het zeggen hebben, worden ze in Parijs ten huwelijk gevraagd.

Schorpioen (van 23/10 tot 22/11) – tijdens een citytrip

Schorpioenen geven de voorkeur aan een citytrip als het om een aanzoek gaat. Hier voelen ze zich het meeste op hun gemak en ze vinden het ook de ideale manier om zich verbonden en geliefd door hun partner te voelen.

Boogschutter (van 23/11 tot 21/12) – tijdens het duiken

Ook voor Boogschutters mag het iets avontuurlijker. Zij zijn dol op reizen en verkennen. Hun liefde voor het onbekende moet dan ook vertegenwoordigd worden in hun aanzoek. Zo zeiden er heel wat vrouwelijke Boogschutters dat ze gerust onder water ten huwelijk gevraagd willen worden.

Steenbok (van 22/12 tot 20/01) – in een kasteel

Een Steenbok is over het algemeen redelijk traditioneel. Ze doen alles graag volgens het boekje en daarnaast zijn ze ook nog eens perfectionistisch ingesteld. En wat straalt er nu meer perfectie uit dan een aanzoek in een kasteel? De meerderheid van dit sterrenbeeld gaf alvast aan dat ze zo’n sprookjesachtig aanzoek wel zien zitten.

Waterman (van 21/01 tot 20/02) – in een tuin

Hoewel ze hun emoties vaak verstoppen, zijn ze diep van binnen vaak erg romantisch. Daarnaast geeft dit sterrenbeeld de voorkeur aan pittoreske en kleurrijke plaatsen. De ideale plaats om een knieval te doen, is dus in het midden van de natuur, bij voorkeur in een prachtige bloementuin.

Vissen (van 21/02 tot 20/03) – op een boot

Zoals de naam van hun sterrenbeeld het doet vermoeden zijn personen met dit teken dol op water. Ze voelen zich volledig in hun element als ze omgeven zijn door water. Denk bijvoorbeeld maar aan de oceaan, een rivier of een meer. Al geven ze stiekem de voorkeur aan een aanzoek tijdens een romantisch tripje met een zeilboot.

Lees ook: