Home Lifestyle Food WEEKENDTIP: zet de bloemetjes buiten op het LIFE Vegan Street Festival in...

WEEKENDTIP: zet de bloemetjes buiten op het LIFE Vegan Street Festival in Brussel

Opgelet: de toegang tot het festival is gratis, maar online reserveren is wel verplicht!

Vegan Street Festival Brussel
© Creatv Eight & Roosa Kulju via Unsplash

Life goes on‘, onder dat motto besloten de organisatoren van LIFE Vegan Street Festival dat ze ook dit jaar in Brussel wilden neerstrijken. En zo gezegd, zo gedaan: dit weekend kan je smullen op het, coronaproof weliswaar, festival!

Eet je veganistisch, ben je van plan om een plantaardige levensstijl te implementeren of heb je gewoon keiveel zin – wie niet?! – om de bloemetjes nog eens buiten te zetten? Dan kan je dit weekend terecht in Brussel, want daar parkeren de foodtrucks van het veganistische food festival LIFE zich aanstaande zaterdag in het centrum van de stad. Het centrale thema van het festival? ‘Hoe maak je van onze wereld een betere wereld?’

Online reserveren

Tijdens het evenement worden de coronamaatregelen uiteraard gerespecteerd, maar dat zonder in te boeten aan plezier. Gastronomische standjes, een duurzame markt, lezingen, workshops én muziek: de organisatoren doen er álles aan om er een écht festival van te maken. Ze nodigen je uit om met volle teugen van het leven te genieten. Drink er een feestelijk drankje, laat je inspireren door de vele interessante verhalen die er verteld worden, volg er plezante workshops over veganisme, sport en een gezonde levensstijl en laat je smaakpapillen er hun werk doen. Het volledige programma wordt pas zaterdag tijdens het festijn zelf onthuld, maar we weten wel al dat alles in de open lucht zal plaatsvinden. En volgens het weerbericht zal de zon van de partij zijn, dus dat betekent des te meer plezier!

LIFE Vegan Street Festival vindt plaats op zaterdag 19 september van 10u tot 22u op de Vismarkt (Marché aux Poissons). De toegang is gratis, maar reserveren is wel verplicht. Dat doe je op de website van het evenement.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: