Home Lifestyle Food YUM: deze vegan opties vind je op Tomorrowland

YUM: deze vegan opties vind je op Tomorrowland

Heb jij nog andere plantbased lekkerheden ontdekt? Laat het ons zeker weten in de comments!

© Alpro/Humphrey

Ga je dit weekend naar Tomorrowland? Ook al veganist zal je zeker geen honger lijden. Op het festival vind je immers heerlijke vegan opties. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet welk gerecht je bij welke foodtruck kan krijgen. Heb jij nog andere plantbased lekkerheden ontdekt? Laat het ons zeker weten in de comments!

Willy Nacho

Foodtruck Willy Nacho staat voor de derde keer op Tomorrowland. Je kan er dit jaar één vegan optie krijgen: een sharing plate die bestaat uit tortillachips met caribbean jack fruit afgetopt met guacamole, tomaat-koriandersalsa en chipotlecrème. Klinkt heerlijk!

Greenway

Ook Greenway is aanwezig op Tomorrowland. Op het festivalterrein vind je de zowel de befaamde Greenwayburger als een vegan kebab. Op Dreamville staat de foodtruck met enkel de kebab.

Alpro

Bij de Alpro-stand kan je terecht voor breakfast bowls en smoothies. Je hebt keuze tussen twee bowls, eentje met bosbessen en eentje met vanille. Voor de smoothies kan je kiezen tussen amandeldrink met aardbeien, mango en munt of kokosnootdrink met ananas, banaan en munt. Daarnaast kan je er ook terecht voor verschillende warme en koude dranken.

Magnum

Heb je dit weekend zin in een ijsje? Magnum has got you covered! Het merk staat met zijn Vegan Almond op het festival.

Soupa Doupa

Soupa Doupa staat op Tomorrowland met vegan smoothies en sapjes, waaronder een speciale proteïnesmoothie die gemaakt is van vers fruit, sojamelk, hennep en getopt met pure chocoladebloesem. Hun breakfast bowls kan je ook krijgen met sojamelk. Als ontbijt heb je dus keuze genoeg!

© Soupa Doupa

Humphrey

Mag de lunch voor jou wat gezonder? Bij het Brusselse Humphrey kan je een poké bowl vragen. Die bevat jasmijnrijst, gegrilde courgettes, gepekelde radijzen en komkommers. De bowl wordt afgewerkt met een saus op basis calamansi en kokos en sesamzaadjes, zeewier en eetbare bloemen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.