Home Lifestyle Veerle en Nick van ‘Blind Getrouwd’ verwachten een tweede kindje

Veerle en Nick van ‘Blind Getrouwd’ verwachten een tweede kindje

Hun bijna 2-jarig dochtertje Liv wordt grote zus.

Veerle en Nick verwachten in augustus hun tweede kindje. Het koppel gaf elkaar het jawoord in het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ en werden in 2019 ouders van Liv. Zij wordt nu grote zus.


Veerle en Nick hebben nu al heel wat te vieren in 2021. Niet alleen zullen ze in het najaar vijf jaar getrouwd zijn, enkele maanden eerder mogen ze ook hun tweede kindje verwelkomen. Dat maakten ze zelf bekend met een foto op Instagram. Op het plaatje poseren ze met hun dochtertje Liv, die binnen een paar weken twee jaar wordt – terwijl ze een tekstballonnetje boven haar hoofd houden. Daarop staat te lezen: ik word grote zus. Uit de hashtags kunnen we afleiden dat de baby in augustus verwacht wordt. Het geslacht verklappen Veerle en Nick nog niet.

Het tweede kindje van Nick en Veerle wordt ondertussen al de vijfde ‘Blind Getrouwd’-baby. Nuria en Stijn hebben twee zonen, Victor en Théodore. Evelien en Nicolas, die net als Nick en Veerle in het tweede seizoen trouwden, hebben een zoon Xander. Victor en Line (seizoen 4) en Winnie en Jonah (seizoen 5) zijn nog samen maar hebben nog geen kindjes. Van Frie en Toon (seizoen 3) is niet geweten of zij nog een koppel vormen, aangezien ze besloten zich terug te trekken uit de media.

Lees ook: