Home Lifestyle Veel verdriet en een onverwacht slachtoffer in de eerste aflevering van ‘Thuis’

Veel verdriet en een onverwacht slachtoffer in de eerste aflevering van ‘Thuis’

De 'Thuis'-kijker kwam na meer dan twee maanden te weten wie de seizoensfinale overleefde.

Thuis
© Eén

Meer dan twee maanden hebben ze erop moeten wachten, maar trouwe ‘Thuis’-kijkers zijn zonet eindelijk te weten gekomen of Leo, Waldek, Mayra en Zoë levend uit de benarde situaties gekomen zijn waarin ze zich aan het einde van de seizoensfinale bevonden. Voor zij die het niet zagen – maar ‘t wel willen weten – hebben we grotendeels goed nieuws, maar ook een onverwacht slecht nieuwtje.

Leo leeft, Stan vlucht

We hadden het gehoopt en voorspeld: voorlopig is er niemand dood in ‘Thuis’-land. We zeggen voorlopig, want Leo stelt het allesbehalve goed. De arme man houdt een hersentrauma over aan de duw van Stan en zal een gevaarlijke operatie moeten ondergaan. Stan is nog niet terecht, dus tasten Marianne en Tom in het duister over wat er juist gebeurde.

Mocht je een van de vele kijkers zijn die het op zijn heupen krijgt van Stanneke, dan wordt het nu alleen maar erger. Want de rebellerende zoon van Judith maakte nóg een slachtoffer. Na het voorval met Leo vluchtte Stan weg op zijn brommer en passeerde daarbij de plek waar Peter en Kobe aan het vissen (en aan het vossen?) waren. Britney was de twee mannen aan het filmen en werd – vermoedelijk – door Stan van haar sokken gereden. Net ervoor had Peter trouwens de avances van Kobe afgewezen en hem gevraagd waar dat vandaan kwam. Geen romance tussen Peter en Kobe, dus, wel veel traantjes bij Nancy.

Wat met Waldek?

Veel tranen zullen er ook nog vloeien bij Mayra en Waldek. Jawel, Wally redde zijn vals kind en, na enige twijfel, ook de leugenachtige moeder van zijn echt kind uit de brandende auto. Maar nu begint de miserie pas echt, want Waldek kent de waarheid. Gaat hij naar de politie? Gaat hij naar Twan? Of houdt hij zijn valse dochter bij? Spannend!

Lees ook: