Home celebs ‘Thuis’-actrice Leen Dendievel en Udo zijn stiekem getrouwd

‘Thuis’-actrice Leen Dendievel en Udo zijn stiekem getrouwd

Zo'n twee weken geleden hebben ze elkaar in alle stilte het jawoord gegeven.

Leen Dendievel
Photonews

‘Thuis’-actrice Leen Dendievel en zanger Udo hebben elkaar in alle stilte het jawoord gegeven. ‘Twee weken geleden zijn we in alle stilte getrouwd’, vertelde Leen gisterenavond in het Eén-programma ‘Het Zomert Met’.

Leen en Udo zijn ondertussen al vier jaar een koppel en zijn nog steeds intens verliefd. Twee weken geleden besloten ze dan ook om samen in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik ben de vrouw geworden van mijn man’, aldus Leen.

Time flies when you love . . @udo_singerbelgium_official ?

A post shared by Leen Dendievel Official (@leendendievel) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het koppel was ondertussen iets meer dan een jaar verloofd. Vorig jaar in juli deed Udo namelijk een knieval voor zijn Lien. Het gebeurde allemaal heel spontaan, want de zanger had niets voorbereid en hij had ook nog geen ring gekocht. ‘Het kwam er gewoon uit’, gaf Udo toen toe.

De twee zijn in alle stilte getrouwd, maar ze zijn wel van plan om nog een feest te geven. Kinderen maken dan weer geen deel uit van hun toekomstwensen. ‘Ik zie het niet, ik voel het niet. We hebben een ander leven’, vertelt Leen.

Bron: Het Laatste Nieuws

Meer celebnieuws lees je hier.