Home Lifestyle VALENTIJN: het perfecte cadeau voor elk sterrenbeeld

VALENTIJN: het perfecte cadeau voor elk sterrenbeeld

© Laura Ockel via Unsplash

Het is bijna zover: de meest romantische dag van het jaar loert om de hoek. Heb je nog geen valentijnscadeau gevonden voor je geliefde? Laat de sterren je dan de weg wijzen met advies op maat voor elk sterrenbeeld.

Ram (21 maart t/m 20 april): een yogamat

De Ram barst van de energie en houdt van bewegen en natuur. Een yogamat past dan ook perfect bij de actieve levensstijl van dit sterrenbeeld.

€ 24,99 – South Beach via Asos

Stier (21 april t/m 21 mei): een weelderig boeket bloemen

Je kan de Stier bekoren met een prachtig boeket bloemen. Het is dan ook een romantische klassieker. Door een unieke bloemensoort te kiezen, maak je het boeket extra bijzonder.

€ 39,95 via Bloomon

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni): een speelse smartphonehoes

Tweelingen is het meest sociale sterrenbeeld van allemaal. Het is niet verwonderlijk dat iemand met zo’n uitgebreide sociale groep gesteld is op zijn/haar gsm. Een beschermhoes voor die smartphone is dan ook een schot in de roos.

€ 22,99 – Skinnydip via Asos

Kreeft (22 juni t/m 22 juli): een halsketting

De Kreeft is heel gevoelig en intuïtief. Met een zorgvuldig uitgekozen halsketting doe je het hart van dit teken gegarandeerd smelten.

€ 19 – & Other Stories

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus): een opvallende tas

De Leeuw valt graag op in een groep en houdt van een avondje uit. Aangezien dit sterrenbeeld niet aarzelt om een modestatement te maken, is een opvallende tas het perfecte cadeau.

€ 125 – Guess via About You

Maagd (24 augustus t/m 23 september): een schattige planner

De Maagd heeft oog voor detail en is altijd georganiseerd. Hoewel andere tekens er het romantische niet van zouden inzien, toon je met een planner dat je de persoonlijkheid van dit sterrenbeeld door en door kent.

€ 15,89 – Bol.com

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober): een spontane vakantie

Niets is zo romantisch als spontaniteit! Aangezien de Weegschaal graag op ontdekkingstocht gaat, raden we je aan om er met z’n tweetjes een weekendje op uit te trekken.

€ 59,90 – Bongo via Bol.com

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november): een dagje spa voor twee

De Schorpioen vindt het belangrijk om het vuur in de relatie regelmatig aan te wakkeren. Als koppel naar een spa trekken is niet enkel ontspannend, maar ook enorm sexy. Zei er iemand ‘massage voor twee’?

€ 49,90 – Bongo via Bol.com

Boogschutter (23 november t/m 21 december): een reisaccessoire

De Boogschutter zit niet graag stil en heeft een open geest die verschillende culturen weet te appreciëren. Je kan dit avontuurlijke sterrenbeeld een praktisch cadeau geven voor zijn/haar volgende reis!

€ 27,99 – Chilly’s via Asos

Steenbok (22 december t/m 20 januari): een gepersonaliseerd cadeau

Een Steenbok is onafhankelijk en koestert (vaak achter een harde façade) een diepe affectie voor zijn naasten. Door een gepersonaliseerd cadeau te schenken, toon je dat hij/zij even bijzonder is voor jou.

Vanaf € 49 – Mystarmap

Waterman (21 januari t/m 19 februari): een luxueuze giftbox

Een Waterman houdt van me-time en zelfreflectie. Een verkwikkend verwenmoment klinkt hem/haar dan ook als muziek in de oren. Wat is er ontspannender dan een doos vol beautyproducten om jezelf te pamperen?

€ 69,90 – Rituals via Ici Paris XL 

Vissen (20 februari t/m 20 maart): een kunstwerk

Bij de gevoelige Vissen scoor je gegarandeerd met een cadeau dat tot de verbeelding spreekt. Je kan zelf een schilderij maken, maar je kan er evengoed eentje kopen. Het is tenslotte de gedachte die telt op valentijn!

€ 159 – Vtwonen

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.