Home Lifestyle Jobs DROOMVAKANTIEJOB: Hof ter Meulen zoekt iemand die met alpaca’s wil gaan wandelen...

DROOMVAKANTIEJOB: Hof ter Meulen zoekt iemand die met alpaca’s wil gaan wandelen aan zee

alpaca's
© yan via unsplash

De eigenaars van vakantieboerderij Hof ter Meulen hebben 7 alpaca’s. Ze zoeken nu iemand die in de zomervakantie elke zaterdag een aantal uur met de beestjes en een enkele gasten kan gaan wandelen aan zee.

Carl en Tessa baten in de De Haan vakantieboerderij Hof ter Meulen uit. Naast kippen en konijnen hebben ze ook zeven alpaca’s. Gaan wandelen met deze beestjes zit de laatste jaren enorm in de lift en daarom zoeken ze voor deze zomervakantie iemand die elke zaterdag met de gasten én de dieren enkele uurtjes wil gaan wandelen aan zee en zo een centje kan bijverdienen. Ze plaatsten de vacature eerder deze week op Facebook en kregen al enorm veel respons.

Verantwoordelijk en rustig

De bedoeling is dat je de gasten ontvangt en hen voorbereidt op een ontspannende wandeling met de alpaca’s op het strand. Carl en Tessa zoeken iemand die natuurlijk graag met dieren werkt, die verantwoordelijk en rustig is en die de bezoekers ook een beetje kan entertainen. Je moet minimum 18 jaar zijn en je elke zaterdag een viertal uur kunnen vrijmaken.

‘De dieren vinden het heel fijn om op het strand te lopen’, aldus Carl op Radio 2. ‘Ze gingen zelfs de zee in en vinden de golven fantastisch.’ Lijkt dit de vakantie- of flexijob van je dromen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@hoftermeulen.com. Omdat de respons overweldigend is, worden misschien meerdere mensen in dienst genomen. Veel succes en wie weet zien we jou komende zomer op het strand van De Haan met enkele alpaca’s!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.