Home Lifestyle COOL: Universal Orlando opende deze week een nieuwe ‘Harry Potter’-attractie

COOL: Universal Orlando opende deze week een nieuwe ‘Harry Potter’-attractie

Eentje voor op je bucket list!

1155357017

Harry Potter-fans die nog geen vakantie gepland hebben, boeken best snel een vliegticket richting Florida. Bij Universal Orlando hebben ze namelijk een nieuwe attractie geopend die helemaal in teken staat van de magische saga. Een voor een keer draait die niet rond Harry himself, maar is de achtbaan net geïnspireerd op Hagrid. Wanneer zijn we weg?!

In de Wizarding World of Harry Potter in Universal Orlando werd er deze week een nieuwe attractie geopend namelijk ‘Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure‘. Bezoekers van het park kunnen bij het begin van de rit kiezen of ze op de motor of in de zijspanwagen plaatsnemen. Vervolgens ben je klaar om een ritje door het Verboden Bos te maken. Onderweg kom je een levensechte Hagrid tegen en verschillende andere magische wezens die we kennen uit het verhaal.

Voor de durvers onder ons

Terwijl je door het Verboden Bos reist, hoor je ook steeds de stem van Hagrid. Zo kom je op een gegeven moment bovenop een heuvel terecht en krijg je te horen dat je zonder benzine zit. Gevolg? Je vliegt achterwaarts weer terug én op een gegeven moment is er ook een vrije val. Het ideale moment voor leden van Griffoendor om te bewijzen dat ze dapper genoeg zijn!

De attractie werd officieel geopend op 11 juni en op de ceremonie waren ook verschillende ‘Harry Potter’-acteurs van de partij. Zo waren onder anderen Rupert Grint, Tom Felton, Evanna Lynch, Warwick Davis, James Phelps en Oliver Phelps aanwezig. Robbie Coltrane (Hagrid) kon helaas niet aanwezig zijn, maar had wel een boodschap voor alle aanwezigen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.