Home Lifestyle Film BRRR: er zijn twee (!) nieuwe ‘Halloween’-films in de maak

BRRR: er zijn twee (!) nieuwe ‘Halloween’-films in de maak

Durf jij de teaser van de eerste vervolgfilm te bekijken? 👻

© Universal Studios

Na het succes van de huiveringwekkende film ‘Halloween’, die vorig jaar in oktober in de cinemazalen verscheen, wordt er gewerkt aan een tweede én derde film in de franchise. De eerstvolgende in het rijtje zal niet dit jaar, maar wel in 2020 op het grote scherm verschijnen.

Het was bibberen en beven toen we ons vorig jaar waagden aan de film ‘Halloween’, het vervolg op de oorspronkelijke ‘Halloween’-film uit 1978. Niemand minder dan Jamie Lee Curtis, bekend van ‘NCIS’, speelde de hoofdrol in de film die vorig jaar uitkwam, en zal ook in de tweede film te zien zijn.

Michael Myers

Dat nieuws maakte de actrice afgelopen weekend bekend op Instagram. ‘Wel, vrienden en fans… Ik ben net opgewarmd. Happy Halloween!’, schreef ze bij de eerste teaser van de tweede film ‘Halloween Kills‘. Die zal op 16 oktober 2020 uitgebracht worden, en het vervolg op die film, ‘Halloween Ends‘, zal een jaar later op 15 oktober 2021 in de cinemazalen verschijnen.

De films vertellen het verhaal van seriemoordenaar Michael Myers. Hij probeerde Laurie Strode, gespeeld door Jamie Lee Curtis, meer dan veertig jaar geleden te vermoorden en stalkt haar al jarenlang. In de film die vorig jaar verscheen ging Laurie voor het eerst de confrontatie met haar vijand aan. Volgens de allernieuwste teaser is de saga tussen de twee nog lang niet voorbij. Spannend!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.