https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Tv-kok Sandra Bekkari krijgt kritiek op haar kapsel

Tv-kok Sandra Bekkari krijgt kritiek op haar kapsel

'Heel onhygiënisch!'

Photo News

We houden van eten, maar als er íéts funest is voor onze eetlust, dan is het wel een haar in ons bord. Sandra Bekkari maakt de lekkerste gerechtjes klaar op VTM, maar kijkers storen zich aan haar lange, loshangende haren.

Dankzij Sandra Bekkari hoeven we nooit meer op dieet. Lekker genieten, terwijl we toch een gezonde levensstijl volgen. De voedingscoach toont ons hoe het moet in haar eigen kookprogramma ‘Open Keuken’ op VTM. Ze kreeg eerder al kritiek dat ze wat te stijf is en zich duidelijk niet volledig op haar gemak voelt voor de camera. ‘Ik moet nog wat groeien’, zei Sandra daar toen zelf over in Dag Allemaal.

Lange haren

Ondertussen worden haar recepten goed onthaald en gaan de kijkcijfers de goede richting uit. Toch is er een zaak die de kijkers blijft storen. Het heeft niks te maken met haar kookkunsten of met wat ze op de borden tovert, maar met haar kapsel. Heel wat mensen ergeren zich blijkbaar aan haar losse haren tijdens het koken. Chefs dragen doorgaans een koksmuts of haarnetje, maar Sandra laat haar lange haren weelderig over de schouders hangen.

Koksmuts

Gelukkig zijn er ook mensen die het opnemen voor Sandra en wijzen op het feit dat geen enkele tv-kok zijn of haar haren wegsteekt. Denk maar aan Pascale Naessens, Sofie Dumont of Jeroen Meus. Ze vragen zich ook af hoeveel van die klagers thuis zélf een koksmuts dragen bij het koken.

Lees ook: