Home Lifestyle Deze trailer voor ‘Undercover 2’ doet je sowieso nóg meer uitkijken naar...

Deze trailer voor ‘Undercover 2’ doet je sowieso nóg meer uitkijken naar 6 september

Bob Lemmens is back, maar deze keer heet hij Steve!

Binnen minder dan een maand verschijnt het tweede seizoen van het populaire ‘Undercover’ op Netflix. Uit een gloednieuwe trailer blijkt dat Kim en Bob toch opnieuw de handen in elkaar slaan om een nieuw stel klootzakken te pakken. Al zijn ze nog niet helemaal af van die andere klootzak, Ferry Bouman.

De nieuwe doelwitten van Kim en Bob zijn de broers Berger, wapenhandelaars die niet vies zijn van een liquidatie hier en daar. De rollen van Jean-Pierre en Laurent Berger worden vertolkt door Wim Willaert en Sebastien Dewaele, de West-Vlaamse acteurs die ook in ‘Eigen Kweek’ al broertjes speelden. Al zagen ze er toen iets aaibaarder uit. Ruth Becquart speelt de vrouw van een van de broers Berger.

Fans van Ferry Bouman hoeven niet te vrezen. De Nederlander krijgt niet alleen een eigen Netflixfilm, hij speelt wel degelijk nog mee in seizoen 2 van ‘Undercover’, maar dan van achter de tralies. Hij en zijn vrouw Danielle zinnen op wraak op Peter, ofwel undercoveragent Bob Lemmens. Die laat zich in het nieuwe seizoen trouwens Steve noemen. Kan je nog volgen? Misschien helpt de trailer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Undercover 2’ verschijnt op zondag 6 september op Netflix. Vanaf diezelfde zondag wordt het tweede seizoen uitgezonden op Eén. Bingen of de spanning rekken? De keuze is volledig aan jou.

Lees ook: