Home Lifestyle ZIEN: magische trailer van het wonderlijke Tomorrowland Winter

ZIEN: magische trailer van het wonderlijke Tomorrowland Winter

Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor dit sneeuwfestival.

Tomorrowland winter
© TML

Greep je opnieuw naast tickets voor Tomorrowland deze zomer? Dan is de wintereditie in maart misschien wel een mooi alternatief. De crop tops en bikini’s maken plaats voor thermische skipakken en warme onesies.

Wie twijfelt om nog een skireis te boeken, kan zijn of haar sneeuwvakantie misschien koppelen aan een vet feestje. Tomorrowland Winter vindt namelijk plaats van 14 tot en met 21 maart in het wintersportgebied Alpe d’Huez in de Franse Alpen. Het bergdorp wordt na een succesvolle eerste editie opnieuw een week lang omgetoverd tot een echt ijsparadijs en de allerbeste dj’s ter wereld trekken hun moonboots aan om jullie op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 maart een onvergetelijke après-ski te bezorgen.

Grote namen op de pistes

Welke grote namen kan je tegen het lijf lopen op de pistes? Armin van Buuren, Afrojack, Martin Garrix, Lost Frequencies, Netsky, Dimitri Vegas & Like Mike en nog veel meer. Dezelfde sterren, magische sfeer en sprookjesachtige omkadering als in Boom, maar dit alles bedekt met een laagje sneeuw.

Het thema van het sneeuwfestival dit jaar is ‘The Frozen Chapter’ en de organisatie lanceerde nu de officiële trailer. Die is zoals we wel vaker van Tomorrowland gewend zijn opnieuw heel mysterieus, maar tegelijkertijd o zo mooi. Prachtige berglandschappen, een wit sneeuwtapijt en het gekende TML-symbooltje uitgekerfd in een ijssculptuur. Zijn we weg?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Allervetste après-ski

Heb je geen idee hoe de wintereditie van dit magische festival eruitziet? Neem dan zeker eens een kijkje naar de aftermovie van de eerste editie. Begint het te kriebelen om tussen duizenden andere festivalgangers de allervetste après-ski ooit mee te maken? Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar op de website van Tomorrowland. Je kan een dagticket kopen vanaf 160 euro, een package voor vier dagen inclusief verblijf vanaf 575 euro of voor zeven dagen inclusief verblijf vanaf 699 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: