Home Lifestyle Tomorrowland trekt opnieuw naar de Alpen voor een tweede, magische wintereditie

Tomorrowland trekt opnieuw naar de Alpen voor een tweede, magische wintereditie

Wij vragen alvast verlof aan van 14 tot en met 21 maart.

© tomorrowland

Après-ski the next level, dat is Tomorrowland Winter! Het magische festival keert volgend jaar terug naar de Franse Alpen voor een tweede, spectaculaire wintereditie.

Tomorrowland vierde zijn vijftiende verjaardag dit jaar in stijl. Niet alleen met een topeditie deze zomer, maar ook met een allereerste wintereditie in maart. De Franse Alpen werden een week lang omgetoverd tot een heus ijsparadijs! Na het skiën en de sneeuwpret kon je genieten van een après-ski, maar de plaatselijke Anton aus Tirol maakte plaats voor de beste dj’s ter wereld.

Moonboots en thermisch ondergoed

Tomorrowland Winter was een groot succes. Zo’n 30.000 festivalgangers gooiden hun beentjes, gehuld in moonboots en thermisch ondergoed, los in Alpe d’Huez. Daarom pakt de organisatie in 2020 uit met een tweede sneeuweditie. Het thema gaat verder op dat van afgelopen zomer: The Book of Wisdom. En dit keer mogen we ons opmaken voor een ongezien hoofdstuk: The Frozen Chapter.

Tomorrowland Winter gaat volgend jaar door van 14 tot en met 21 maart. Tickets voor een volledige week kan je op zaterdag 14 september online bestellen. We hoeven je natuurlijk niet meer te vertellen dat het festival razendsnel uitverkoopt, dus klaar zitten voor je computer is een absolute must als je kaartjes wil bemachtigen. Wil je een 4-day package, van 17 tot en met 21 maart, dan kan je op zaterdag 21 september je kans wagen. Je kan je nu al pre-registreren op de website.

Aftermovie

Ben je benieuwd wat je mag verwachten van dit feeërieke festival bij nul graden, wanneer de crop tops en bikini’s plaatsmaken voor broodnodige thermische skipakken en warme onesies? Bekijk dan zeker de aftermovie van de eerste editie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.