Home Lifestyle TRAILER: wordt het 4de seizoen van ‘Queer Eye’ het meest emotionele tot...

TRAILER: wordt het 4de seizoen van ‘Queer Eye’ het meest emotionele tot nu toe?

We're not crying, YOU'RE CRYING 😭

queer eye
© Netflix

Vrijdag 19 juli vind je ons, couch potatoes, in de zetel want dan gaat het vierde seizoen van ‘Queer Eye‘ van start op Netflix. En aan de trailer te zien, die zopas op de wereld werd losgelaten, wordt dit het meest emotionele seizoen tot nu toe.

Tan France, Antoni Porowski, Karamo Brown, Bobby Berk en Jonathan Van Ness keren voor het vierde seizoen van ‘Queer Eye‘ terug naar Kansas City in Missouri om er acht kandidaten van een make-over te voorzien.

Na de trailer te hebben gezien, gokken wij dat het nieuwe seizoen weleens het meest emotionele tot nu toe zou kunnen worden. Zo zien we een ontroerende hereniging tussen Jonathan en zijn oude muziekleerkracht Kathy, een vrouw die al sinds de jaren ’90 hetzelfde kapsel heeft en een man die ‘nog nooit eerder een conversatie had met een homoseksuele man’.

Of zoals Van Ness het zelf perfect verwoordt in de trailer: try not to cry, try not to lose it. Ach, who are we kidding, wij schaffen ons alvast een extra grote voorraad zakdoeken aan. The Fab Five is back, baby!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.