Home Lifestyle ZIEN: nieuwe trailer voor seizoen 16 van ‘Keeping Up with the Kardashians’

ZIEN: nieuwe trailer voor seizoen 16 van ‘Keeping Up with the Kardashians’

We zien hoe Khloé volledig instort na het bedrog van haar vriend Tristan.

© E! Entertainment

Het 16de seizoen van ‘Keeping Up with the Kardashians’ gaat zondag 31 maart van start. En als we de trailer mogen geloven, dan krijgen we opnieuw heel wat drama.

We kregen al een korte teaser te zien van het nieuwe seizoen van ‘Keeping Up with the Kardashians’. In die luttele dertig seconden zagen we dat Kim en Kanye hun vierde baby aankondigen en dat het hele gezin op vakantie gaat naar Bali. Een gezinsuitstapje zonder dat de zusjes elkaar eens flink in de haren vliegen, zou heel ongewoon zijn voor de bekende familie, dus was er natuurlijk ook tijd voor een fikse ruzie.

‘Ik ben meer dan enkel een tv-show’

E! loste nu een nieuwe trailer van het zestiende seizoen. Daarin zien we hoe Khloé volledig instorten als het nieuws bekend raakt dat haar vriend Tristan haar heeft bedrogen. ‘Het is verschrikkelijk dat dit zo publiek is’, huilt Khloé voor de camera. ‘Ik ben meer dan enkel een tv-show. Dit is mijn leven!’

Ze is ervan overtuigd dat hij haar graag ziet, maar ‘hij heeft geen respect voor mij’, aldus de realityster. We zijn benieuwd of we ook de allernieuwste vete tussen Khloé en Jordan, de beste vriendin van jongste zusje Kylie, te zien krijgen dit seizoen. Zij had namelijk ook een slippertje met Tristan tijdens een zatte avond.

Seizoen 16 zit alleszins weer vol drama, maar gelukkig ook véél liefde. De avonturen van Kris, Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie kan je vanaf nu zondag 31 maart volgen op E!.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: