Home Lifestyle ZIEN: trailer van nieuw seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’

ZIEN: trailer van nieuw seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’

Seizoen 16 belooft weer heel wat drama en ruzies, maar natuurlijk ook veel liefde.

© E!

Yaaay! De bekendste familie ter wereld is terug, want eind maart kunnen we genieten van een gloednieuw seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’.

Je moet de afgelopen tien jaar ergens in een grot gewoond hebben zonder internetverbinding als je de Kardashians niet kent. De vijf zusjes Kim, Khloé, Kourtney, Kendall en Kylie en hun momager Kris veroverden de wereld met hun realityreeks ‘Keeping Up With The Kardashians’. In het begin werd er nog wat neergekeken op Kim en co, maar ondertussen groeiden ze een voor een uit tot grote sterren.

‘Kourtney is geobsedeerd door Kanye’

We zijn dan ook razend benieuwd naar het gloednieuwe seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’. De trailer van seizoen zestien belooft alleszins veel drama, just how we like it! Khloé zou eigenlijk liever meer tijd doorbrengen met haar dochtertje True in plaats van op vakantie te zijn met haar familie, Kourtney is volgens haar ex-man Scott volledig zot van Kanye West, en Kim vindt het verschrikkelijk dat mensen slecht spreken over haar hubby.

Gelukkig is er ook plaats voor vrolijke en hartverwarmende momenten, zoals Kim en Kanye die samen de komst van hun vierde baby aankondigen. Het nieuwe seizoen wordt vanaf 31 maart uitgezonden op de Amerikaanse zender E!. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: