Home celebs ZIEN: Kylie Jenner gunt fans een blik in haar handtassenkamer – jawel,...

ZIEN: Kylie Jenner gunt fans een blik in haar handtassenkamer – jawel, kamer – en wij zijn stikjaloers

Zo! Veel! Birkins!

kylie jenner
kylie jenner via youtube

Wij zouden al blij zijn met een extra schuif of rek, maar Kylie Jenner bezit zowaar een volledige kamer waarin ze haar handtassen bewaart. Het 21-jarige zusje van Kim Kardashian. gunt fans een blik in haar sacochenwalhalla in een nieuwe video op haar YouTubekanaal en onze mond viel net niet open van verbazing. Zo! Veel! Birkins!

Moest je je ooit hebben afgevraagd wat Kylie Jenner doet met het geld dat ze verdient met Kylie Cosmetics, heb je hier je antwoord. De 21-jarige mama investeert liever in een sacoche (of 100) dan in vastgoed of groene energie, om maar iets te zeggen.

options

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Speedy voor Stormi

In de jongste video op haar YouTubekanaal gunt Jenner haar fans een blik in haar handtassenkamer – néé, we hebben het hier niet over een kast maar een kamer – waarin ze haar designers bags netjes op een rij heeft uitgestald staan.

Zo bezit Kylie tientallen Birkins van Hermès die ze sinds kort verzamelt. Eentje is haar zelfs zo dierbaar dat ze het zou redden uit een brand. Verder spotten we in de video ook talloze exemplaren van Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Fendi en Prada.

Hoewel Stormi amper 6 maanden oud is, reserveerde Jenner alvast een fuchsia Birkin en een Speedy van Louis Vuitton voor haar dochter.

Kylie Jenners handtassencollectie zou een totale waarde hebben van meer dan 1 miljoen dollar. Jaloers? Wij?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.