Home celebs ZIEN: Kylie Jenner deelt na lange tijd deze schattige foto’s van dochtertje...

ZIEN: Kylie Jenner deelt na lange tijd deze schattige foto’s van dochtertje Stormi

De realityster viert vandaag haar 21ste verjaardag, en dat zal Instagram geweten hebben!

Instagram @kyliejenner

Feest ten huize Kardashians! Miljardair in spe Kylie Jenner mag vandaag 21 kaarsjes uitblazen, en dat zal Instagram geweten hebben. Hoewel het leven van de jonge realityster in snel tempo voorbij raast, neemt ze graag ook even de tijd om stil te staan bij het kleine wondertje dat eerder dit jaar in haar leven kwam. Jawel, Kylie deelt na ruim twee maanden eindelijk nog eens een foto van Stormi. En die is te schattig voor woorden!

Het lijkt al een eeuwigheid geleden, maar lovebirds Kylie Jenner en Travis Scott verwelkomden in februari dit jaar nog maar hun dochtertje Stormi Webster. Dat heuglijke nieuws deelde ze toen zelf mee via Instagram met een video die haar negen maanden zwangerschap samenvatte. Een tijdlang werden we dan ook getrakteerd op ongelofelijk vertederende beelden van de kleine spruit tot Kylie twee maanden geleden plots alle foto’s verwijderde. Volgens bronnen wilde ze zo haar dochtertje beschermen tegen cyberpesten, maar op die beslissing lijkt Kylie nu terug te zijn gekomen.

Niet één, maar wel twee nagelnieuwe foto’s deelde de realityster zonet met haar fans. En ja, ook de kleine Stormi Webster komt in beeld, en deze keer zonder een wazige Snapchatfilter. Op de portretfoto’s zien we hoe Kylie haar zes maanden oude baby dicht tegen zich aan houdt. De aanleiding daarvoor? De 21ste verjaardag van de miljardair in spe. ‘Ik vier vanavond mijn verjaardag met het meest bijzondere cadeau. Ik weet niet hoe mijn leven eruit zou zien zonder jou, Stormi. Ik hou van je, mijn kleine engel’, schrijft Kylie emotioneel onder de foto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

my heart

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: