Home celebs Kylie Jenner schenkt superfan belachelijk duur verjaardagscadeau

Kylie Jenner schenkt superfan belachelijk duur verjaardagscadeau

Superfan Johnny heeft zelfs enkele tatoeages die naar Kylie verwijzen.

Toegegeven, het leven van een fan is soms hard. Je geeft zo goed als alle Instagramposts van je idool binnen de minuut een hartje én je koopt je arm aan merchandise. Maar sommige celebs tonen af en toe appreciatie voor jouw toewijding. Kylie Jenner wist haar superfan alvast te verrassen met een uiterst duur designercadeau.

Hoewel Kylie zelf over een uitgebreide collectie handtassen beschikt, deelt ze haar liefde daarvoor ook graag met anderen, en zeker als het om de 21ste verjaardag van haar trouwste fan gaat. Die kreeg namelijk een – oh, jawel – Louis Vuitton-handtas ter waarde van zo’n 1600 euro cadeau. De geluksvogel van dienst? Johnny Cyrus. Geen lid van de Miley Cyrus-familie, wél de superfan van de realityster.

I promise I’m not looking at her boobs 😂

A post shared by Johnny Cyrus (@itsjohnnycyrus) on

Johnny’s toewijding gaat dan ook erg ver. Telkens wanneer Kylie een evenement of winkelopening op de planning heeft, staat Cyrus als eerste in de rij om haar te feliciteren. Zijn Instagramfeed is dan ook het bewijs van hun hechte vriendschap. Johnny heeft bovendien verschillende tattoos op zijn arm die naar Kylies beautyproducten verwijzen, bijvoorbeeld naar de Lip Kit, inclusief alle beschikbare kleurtjes. Hoe ver durf jij te gaan voor jouw idool?

Tekst: Chloë Foubert

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.