Home Lifestyle Film VIDEO: er is duidelijk heel wat K3-magie aanwezig in de trailer van...

VIDEO: er is duidelijk heel wat K3-magie aanwezig in de trailer van ‘K3 Love Cruise’

De meisjes hebben de acteermicrobe al helemaal te pakken.

K3
© Screenshot trailer

Woohoo, wij hebben geweldig nieuws voor de (ex)-fans van K3. Want niet alleen Josje verrast vandaag haar fans met een gloednieuwe single, ook Klaasje, Hanne en Marthe maken iedereen blij met de trailer van hun allereerste film ‘K3 Love Cruise‘. Yep, wij spreken nu al van een geslaagde vrijdag!

Later dit najaar schitteren Klaasje, Marthe en Hanne voor de allereerste keer op het witte doek. In ‘K3 Love Cruise‘ gaan de meisjes met kapitein Bas op cruise. Maar het gezellige tripje wordt al snel verstoord, want de parel van Klaasjes grootmoeder blijkt magisch te zijn. Plotseling zweeft parel-elf Elvin rond de oren van K3 en die is niet goedgezind op de meisjes. Hij zal er dan ook alles aan doen om het leven van K3 zuur te maken. En jawel, je kan het al raden: dankzij die magie komt het trio meerdere keren in hilarische situaties terecht. Maar hoe geraken ze van Elvin af? Kunnen de meisjes op het einde van de cruise nog een optreden geven? En vindt Hanne de liefde van haar leven op het schip?

Helaas krijgen we pas op 13 december de verlossende antwoorden op deze vragen, maar gelukkig geven de meisjes ons nu al een kleine sneak peek. Watch and enjoy!

‘K3 Love Cruise’ verschijnt op 13 december in de bioscoop.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.