Home Lifestyle Film ZIEN: bloedstollende trailer van nieuwste horrorfilm ‘Hell Fest’

ZIEN: bloedstollende trailer van nieuwste horrorfilm ‘Hell Fest’

Nog geen plannen voor Halloween? Dan is een bioscoopuitje met deze film een aanrader!

© youtube CBS

Het is morgen de allerleukste dag van het jaar voor griezelfanaten! Wil je Halloween ook op een toffe manier beleven? Ga dan naar de nieuwste horrorfilm ‘Hell Fest’, die vanaf 31 oktober in de cinema speelt. De trailer jaagt ons alvast de stuipen op het lijf!

Heb je geen zin om met Halloween thuis te zitten, maar sta je nu niet bepaald te springen om verkleed als zombie of heks naar een feestje te gaan? Plan dan een avondje cinema met je vrienden en ga kijken naar de allernieuwste horrorfilm ‘Hell Fest’. De thriller speelt vanaf morgen in de bioscoop en is het ideale kijkvoer voor de 31ste oktober.

Gemaskerde seriemoordenaar

Het verhaal begint met een aantal vrienden die naar het tofste halloweenfeestje ooit gaan: Hell Fest. Een volledig park werd omgebouwd tot één groot spookhuis vol met zombies, monsters en demonen. Ideaal voor een zalig avondje griezelen. Onder de acteurs bevindt zich helaas ook een gemaskerde seriemoordenaar die de nietsvermoedende tieners letterlijk een kopje kleiner maakt.

De creep kan rustig zijn gangetje gaan, want alle bezoekers denken dat de bloederige moorden gewoon deel uitmaken van de show. Het vriendengroepje ruikt echter onraad, en dat is het begin van een helse avond waarin ze proberen te ontsnappen uit zijn klauwen.

De film speelt vanaf morgen, woensdag 31 oktober, in de cinemazalen. Benieuwd of je ‘de ballen‘ hebt om ernaartoe te gaan? Kijk dan zeker naar onderstaande trailer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.