Home Lifestyle Film ZIEN: Gert Verhulst en James Cooke halen hun beste detectiveskills boven in...

ZIEN: Gert Verhulst en James Cooke halen hun beste detectiveskills boven in trailer van ‘Gert Late Night De Movie’

Er vond een moord plaats op de Evanna en iedereen is verdacht...

© vier

We moeten opnieuw bijna afscheid nemen van de leukste talkshow van Vlaanderen: ‘Gert Late Night’. De presentatoren gaan er natuurlijk uit met een knal en tonen donderdag hun eigen film die een gigantisch grote sterrencast heeft. Als we de trailer mogen geloven, dan wordt het supergrappig!

Het zesde seizoen van ‘Gert Late Night’ zit er weer bijna op. We gaan de allerlaatste week in en vanaf 14 oktober kan je op hetzelfde tijdstip naar ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ kijken. Gert Verhulst en James Cooke wilden er natuurlijk met een knaller van formaat uitgaan en staken samen met hun gasten hun eigen kortfilm in elkaar.

Een ijzingwekkende schreeuw en een lijk

Op donderdag 10 oktober mogen we het resultaat van al die nachtopnames aanschouwen, want dan zendt VIER om 22u40, na de laatste aflevering, ‘Gert Late Night De Movie’ uit. Het scenario was een goed bewaard geheim, tot nu. De zender gaf namelijk de eerste beelden vrij en de trailer ziet er veelbelovend uit. Dat kan ook niet anders met de sterrencast die ze wisten te strikken waaronder Kevin Janssens, Ann Swartenbroeckx, Pommeline, Clara Cleymans, Alex Agnew, Siska Schoeters en nog veel meer!

Het filmpje begint met een ijzingwekkende schreeuw en een lijk. Er vond een moord plaats op de Evanna en iedereen is verdacht. Gert en James trekken zelf op onderzoek uit, maar dat verloopt natuurlijk niet van een leien dakje. Een film vol jaloezie, intriges en natuurlijk enorm veel humor. Wij kunnen nu al niet wachten!


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.