Home FASHION & BEAUTY Beauty Dringend nood aan een kappersbezoekje? Kürt Rogiers zoekt vrouwen van wie hij...

Dringend nood aan een kappersbezoekje? Kürt Rogiers zoekt vrouwen van wie hij het haar mag knippen

Heb jij halflang tot lang haar? Schrijf je dan nu in!

© VTM

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers gaat voor het nieuwe VTM-programma ‘Beat’ de uitdaging aan om een volwaardige dameskapper te worden. Hij zoekt nu een proefkonijn om zijn knipkunsten op uit te testen.

We kennen Kürt Rogiers natuurlijk allemaal als presentator, radio-dj en als Lars uit de populaire VTM-serie ‘Familie’. De acteur zoekt nu nieuwe professionele oorden op, want hij schoolt zich om tot kapper. Natuurlijk doet hij dit niet om zijn eigen kapsalon te openen. Zijn nieuwe hobby heeft alles te maken met het nieuwe VTM-programma ‘Beat’. Daarin nemen acht BV’s het op tegen evenveel onbekende Vlamingen in verschillende uitdagingen.

Veel goesting en inspiratie

In Kürts geval is dat dus een volwaardige dameskapper worden. Zijn concurrente is de 47-jarige Kim. Kürt krijgt honderd dagen de tijd om de discipline onder de knie te krijgen. Hij leerde al verschillende knipbewegingen en stylingtechnieken en heeft jou nu nodig om hem een handje – of haartje –  te helpen. ‘Ik ben al wekenlang aan het oefenen op poppen’, aldus de acteur. ‘Maar stilaan komt de goesting om mijn inspiratie te botvieren op échte dames.’

Heb jij dringend nood aan een kappersbezoekje of is het je grote droom om eens onder handen genomen te worden door Kürt? Schrijf je dan nu in op de website van VTM en wie weet word jij zijn eerste klant. ‘Het is helemaal gratis‘, voegt hij er nog aan toe. De enige voorwaarde is dat je halflang tot lang haar en een ovaal gezicht hebt. Voor de rest moet je volledig vertrouwen op zijn ‘expertise’ en misschien in je achterhoofd houden dat haar altijd teruggroeit.


Lees ook: