Home Lifestyle ZIEN: misbaksels, de slappe lach en bakplezier in de trailer van de...

ZIEN: misbaksels, de slappe lach en bakplezier in de trailer van de ‘Bake Off Vlaanderen’-kerstspecial

Vier BV's halen op 18 december hun lekkerste - of laat ons zeggen meest creatieve - bakkunsten boven.

'bake off vlaanderen'-kerstspecial
© VIER

Speciaal voor de feestdagen pakt VIER uit met een kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’. Vier bekende Vlamingen gaan de bakstrijd aan en als we de trailer mogen geloven, wordt dat hi-la-risch!

Tine Embrechts, Jeroom, Ben Segers en Cath Luyten trekken hun lelijkste kersttrui én mooiste bakshort aan voor de kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’. De vier bekende Vlamingen kunnen naar eigen zeggen hun plan trekken in de keuken, de ene al wat beter dan de andere, maar kunnen ze ook een heerlijke kerststronk op tafel toveren?

‘Lopende drab’ en ‘caoutchouc’

Die vraag wordt beantwoord op woensdag 18 december, want dan zendt VIER deze speciale aflevering uit. Ze hebben alle vier zonder enige twijfel al een rijkelijk gevulde cv en nu krijgen we te zien wie ‘de beste kerstbakker 2019’ aan dat A4’tje mag toevoegen.

VIER loste een trailer van de uitzending en die staat bol van het bakplezier, ongelukjes – ocharme de schoenen van Wim Opbrouck -, de slappe lach en (helaas) heel wat misbaksels. De woorden ‘lopende drab’ en ‘caoutchouc’ passeren alvast de revue. Dat belooft! We hopen dat de jury een beetje mild is en niet enkel rekening houdt met de presentatie, want anders kunnen wij uit deze sneak peek al opmaken dat Jeroom met zijn interessante creatie serieus gebuisd is.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.